ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Για πάντα στη Γιουβέντους ο Ντιμπάλα!

Για πάντα στη Γιουβέντους ο Ντιμπάλα!

Η Γιουβέντους ανταμείβει τον Πάουλο Ντιμπάλα, προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο συνεργασίας, με το οποίο εκτοξεύει τις ετήσιες απολαβές του. Ως το 2022 θα επεκτείνει την συνεργασία του με την "Γηραία Κυρία".

Είναι ο απόλυτος σταρ της Γιουβέντους, ο δικός της... Μέσι, αν και ο ίδιος δεν θέλει καθόλου τέτοιες συγκρίσεις, αφού θεωρεί ότι τα δικά του επιτεύγματα φτάνουν και περισσεύουν, προκειμένου να μην μπαίνει στην εξίσωση κανένα άλλο όνομα. Ο Πάουλο Ντιμπάλα κάνει φοβερά και τρομερά πράγματα με την φανέλα της "Βέκια Σινιόρα" και στα 23 του χρόνια ετοιμάζεται να υπογράψει νέο ηγεμονικό συμβόλαιο.

Μετά το 3-0 επί της Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης (11/4), που φέρνει τους πρωταθλητές Ιταλίας πολύ κοντά στην 4άδα του Champions League, οι διοικούντες την ομάδα ήρθαν σε οριστική συμφωνία με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό για να επεκτείνουν το υπάρχον συμβόλαιό του ως το 2022, δηλαδή για δυο ακόμη χρόνια.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την γειτονική Ιταλία, ο Ντιμπάλα θα υπογράψει ως το 2022 και θα βάζει στον τραπεζικό του λογαριασμό 7 και 7,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο, κάτι που σημαίνει πως μαζί με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν θα είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες της ομάδας και του Καμπιονάτο.

Στο νέο συμβόλαιο δεν προβλέπονται ρήτρες αποδέσμευσης, όπερ σημαίνει πως όποια ομάδα θελήσει να αποκτήσει τον Αργεντινό, θα πρέπει να κάνει μέσω πρότασης στην Γιουβέντους. Και θα πρέπει να είναι πολύ καλή πρόταση...

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ