ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

France Football: "Η Γιουβέντους κοιτάζει Νόιερ για την εστία"

Bayern's goalkeeper Manuel Neuer, left, hugs team mate Robert Lewandowski after the German Bundesliga soccer match between Fortuna Duesseldorf and FC Bayern Munich in Duesseldorf, Germany, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Bayern's goalkeeper Manuel Neuer, left, hugs team mate Robert Lewandowski after the German Bundesliga soccer match between Fortuna Duesseldorf and FC Bayern Munich in Duesseldorf, Germany, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Η συμφωνία της Μπάγερν με τον Αλεξάντερ Νιούμπελ για να μετακομίσει το ερχόμενο καλοκαίρι στο Μόναχο δημιουργεί αμηχανία στον Μάνουελ Νόιερ, με το "France Football" να εμπλέκει στο παιχνίδι της απόκτησής του την Γιουβέντους.

Η Γιουβέντους έχει αυτή τη στιγμή δίδυμο τερματοφυλάκων τους Στσέσνι - Μπουφόν, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν εξετάζει περιπτώσεις γκολκίπερ ενόψει της νέας σεζόν και μάλιστα όπως αναφέρει το France Football, δεν αποκλείεται να απασφαλίσει μεταγραφική βόμβα.

Αυτή θα έχει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Μάνουελ Νόιερ, με το έγκυρο γαλλικό μέσο να αποκαλύπτει πως το deal της Μπάγερν με τον Αλεξάντερ Νιούμπελ για να τον αποκτήσει ως ελεύθερο από την Σάλκε το ερχόμενο καλοκαίρι, φέρνει την Γιουβέντους σε θέση αναμονής για να αρπάξει τον κίπερ των Βαυαρών και της εθνικής Γερμανίας.

Bayern's goalkeeper Manuel Neuer celebrates after Bayern's Thomas Mueller scored his teams second goal during the Champions League group B soccer match between Bayern Munich and Tottenham Hotspur at the Allianz Arena stadium, in Munich, Wednesday, Dec. 11, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's goalkeeper Manuel Neuer celebrates after Bayern's Thomas Mueller scored his teams second goal during the Champions League group B soccer match between Bayern Munich and Tottenham Hotspur at the Allianz Arena stadium, in Munich, Wednesday, Dec. 11, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Σύμφωνα με το "France Football", στον Νόιερ δεν έχει ακουστεί καλά η επιθυμία του Νιούμπελ να πάρει φανέλα βασικού με το που θα μετακομίσει στο Μόναχο το ερχόμενο καλοκαίρι και εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει, χωρίς να εξαντλήσει την τελευταία σεζόν του συμβολαίου που τον δένει με τους Βαυαρούς (2020-21).

"Αισθάνομαι πως βρίσκομαι σε φόρμα για να συνεχίσω για μερικά ακόμα χρόνια να παίζω σε υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη", έχει δηλώσει ο Νόιερ, με την Γιουβέντους να φέρεται διατεθειμένη να του κάνει πρόταση το ερχόμενο καλοκαίρι για να αφήσει την Μπάγερν μετά από 9 χρόνια στους Βαυαρούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπάγερν: Ανακοίνωσε τον Νιούμπελ για διάδοχο του Νόιερ
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ