ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Έτσι πανηγύρισε η Γιουβέντους τη μεγαλειώδη πρόκριση

Juventus' Gonzalo Higuain, right, celebrates with his teammate Paulo Dybala after scoring, during the Champions League, round of 16, second-leg soccer match between Juventus and Tottenham Hotspur, at the Wembley Stadium in London, Wednesday, March 7, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Juventus' Gonzalo Higuain, right, celebrates with his teammate Paulo Dybala after scoring, during the Champions League, round of 16, second-leg soccer match between Juventus and Tottenham Hotspur, at the Wembley Stadium in London, Wednesday, March 7, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Δείτε πώς πανηγύρισαν στη Γιουβέντους τη μεγαλειώδη πρόκριση μέσα στο Λονδίνο απέναντι στην Τότεναμ για τους "16" του Champions League. (VIDEO, PHOTOS)

Η Γιουβέντους βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο απέναντι στην Τότεναμ στο Λονδίνο, αλλά έδειξε το μέταλλό της και την ποιότητά της. Παρά το 2-2 του πρώτου αγώνα και του γεγονότος ότι βρέθηκε πίσω με 1-0 χάρη στο γκολ του Σον (39'), βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και γύρισε τούμπα το ματς με Ιγκουαΐν (64') και Ντιμπάλα (67'), κρατώντας από 'κει και πέρα το υπέρ της προβάδισμα και παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League.

Όπως ήταν λογικό, οι χαρές και οι πανηγυρισμοί δεν έλειψαν στο στρατόπεδο των Ιταλών, οι οποίοι κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Άπαντες ήταν στους επτά ουρανούς για το γεγονός πως προκρίθηκαν μέσα στο Γουέμπλεϊ και με τις πιθανότητες εναντίον τους. Δείτε τι συνέβη μετά το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι της αναμέτρησης...











TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ