ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Έτσι εμψύχωσε τους συμπαίκτες του στη φυσούνα ο Ρονάλντο

Juventus' Cristiano Ronaldo, left, celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, March 12, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Cristiano Ronaldo, left, celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, March 12, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι μόνο σκόρερ αλλά και ηγέτης και αυτό το έδειξε και στο ημίχρονο του αγώνα με την Ατλέτικο, "ντοπάροντας" ψυχολογικά τους συμπαίκτες του (VIDEO).

Πίστευε περισσότερο απ'όλους στην ανατροπή και στην πρόκριση (σύμφωνα με την "Marca" είχε πει σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του την παραμονή του αγώνα ότι θα σημειώσει χατ-τρικ) και στο γήπεδο φρόντισε να επιβεβαιώσει αυτή την πίστη, αποκλείοντας με τρία γκολ την Ατλέτικο από τα προημιτελικά του Champions League.

Δεν είναι όμως μόνο η εκτελεστική δεινότητα που χαρακτηρίζει τον Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και η νοοτροπία του νικητή και η ηγετική του συμπεριφορά και αυτό φάνηκε και στον αγώνα της Τρίτης με την Ατλετικο.

Δείτε το παρακάτω video, λίγο πριν οι δύο ομάδες βγουν στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο ημίχρονο, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να πηγαίνει και να πιάνει όλους τους συμπαίκτες τους έναν προς έναν για να τους εμψυχώσει για την ανατροπή.

Ανατροπή που φυσικά ήρθε, καθώς μετά το γκολ του στο 27', βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 48' και στο 86', υπογράφοντας μία από τις πιο εντυπωσιακές ανατροπές στην ευρωπαϊκή ιστορία των "μπιανκονέρι".

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ