ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Equipe: "Παίρνει τον νέο Βαράν η Γιουβέντους"

Equipe: "Παίρνει τον νέο Βαράν η Γιουβέντους"

Η Γιουβέντους φέρεται να βρίσκεται -σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Equipe- μία ανάσα από την απόκτηση του 17χρονου αμυντικού Φελίξ Ενζουανγκό, που στην πατρίδα του έχει το χαρακτηρισμό "νέος Βαράν". Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η Γιουβέντους έχει στο μυαλό της την κατάκτηση του 9ου σερί πρωταθλήματος στην Serie A και την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης για πρώτη φορά μετά το 1996, την ίδια ώρα ωστόσο η διοίκηση της βέκια σινιόρα δουλεύει για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Αυτό τουλάχιστον φανερώνει η τελευταία αποκάλυψη της "Equipe", με το έγκυρο γαλλικό μέσο να κάνει γνωστό πως οι Τορινέζοι είναι πολύ κοντά στο να υπογράψουν τον 17χρονο αμυντικό της Αμιάν και της Κ-17 της εθνικής Γαλλίας, Φελίξ Ενζουαγκό.

Equipe: "Παίρνει τον νέο Βαράν η Γιουβέντους"

Ο νεαρός Γάλλος δεν έχει ακόμα συμμετοχές στην πρώτη ομάδα της Αμιάν αλλά θεωρείται ήδη ένα από τα μεγάλα ταλέντα της Γαλλίας, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως οι Τορινέζοι αναμένεται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους προσφέροντας το ποσό των 3.000.000 ευρώ στο γαλλικό σύλλογο.

Ο Ενζουαγκό, που έχει πατέρα Καμερουνέζο και μητέρα Γαλλίαδα, μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως δεξιός μπακ και το εντυπωσιακό είναι πως αν και διανύει το 17ο έτος της ηλικίας του, έχει κερδίσει το προσωνύμιο "νέος Βαράν" για το εξαιρετικό διάβασμα του παιχνιδιού και την ικανότητά του με τη μπάλα στα πόδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ