ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Επίσημο: Επέστρεψε στη Γιουβέντους ο Μπονούτσι

Επίσημο: Επέστρεψε στη Γιουβέντους ο Μπονούτσι
AP PHOTO/MASSIMO PINCA

Την μπιανκονέρα φανέλα θα φορέσει μετά από έναν χρόνο ο Λεονάρντο Μπονούτσι, αφού η Γιουβέντους ανακοίνωσε την επιστροφή του ηγέτη της άμυνάς της.

Παίκτης της Γιουβέντους είναι ξανά ο Λεονάρντο Μπονούτσι, ο οποίος έκανε τη μεγάλη επιστροφή μετά από έναν χρόνο στη Μίλαν. Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός ανακοινώθηκε το βράδυ της Πέμπτης από τους νταμπλούχους Ιταλίας, με τους Γκονσάλο Ιγκουαίν και Ματία Καλντάρα να ακολουθούν αντίθετο δρομολόγιο.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε για επτά σεζόν στους "μπιανκονέρι" και μετά από 319 συμμετοχές, 19 γκολ, έξι πρωταθλήματα, τρία κύπελλα, τρία supercoppa και δύο τελικούς Champions League, ζήτησε μεταγραφή για να αλλάξει περιβάλλον. Η αιτία δεν ξεκαθαρίστηκε ποτέ, με τα σενάρια να κάνουν λόγο για κόντρα με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Μία σεζόν με σκαμπανεβάσματα στη Μίλαν ήταν αρκετή ώστε ο Μπονούτσι να ζητήσει ξανά μεταγραφή από τον σύλλογό του, που δαπάνησε 42.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2017. Αυτήν τη φορά το πλάνο ήταν η επιστροφή, παρότι αρκετοί φίλαθλοι δεν ενθουσιάστηκαν με αυτό το ενδεχόμενο.

Photo credits: AP Photo/Massimo Pinca

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ