ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Επίσημα στη Γιουβέντους ο Λούκα Πελεγκρίνι

Italy's Luca Pellegrini, right, discusses with Mali's Sekou Koita during the quarter final match between Italy and Mali at the U20 World Cup soccer in Tychy, Poland, Friday, June 7, 2019. (AP Photo/Sergei Grits)
Italy's Luca Pellegrini, right, discusses with Mali's Sekou Koita during the quarter final match between Italy and Mali at the U20 World Cup soccer in Tychy, Poland, Friday, June 7, 2019. (AP Photo/Sergei Grits) AP

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου Ιταλού αριστερού μπακ, Λούκα Πελεγκρίνι, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Ρόμα. Υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2023 και αποτελεί το πρώτο απόκτημα των "μπιανκονέρι" ενόψει της σεζόν 2019-2020.

Η μεταγραφή του Λούκα Πελεγκρίνι στη Γιουβέντους είναι γεγονός. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου αριστερού μπακ από τη Ρόμα, η οποία τον πούλησε 22 εκατ. ευρώ. Για να ολοκληρωθεί το deal, οι "μπιανκονέρι" έδωσαν στους "τζαλορόσι" τον Λεονάρντο Σπινατσόλα αντί 29,5 εκατ. ευρώ, κάτι που σημαίνει πως η Γιούβε πήρε τον Πελεγκρίνι και 7,5 εκατ. ευρώ επιπλέον.

Ο διεθνής με την U21 της Ιταλίας υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, μέχρι το 2023. Αποτελεί προϊόν της ακαδημίας της Ρόμα και το δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε δανεικός στην Κάλιαρι. Έκανε 12 συμμετοχές και είχε μία ασίστ με την ομάδα της Σαρδηνίας.

Με την πρώτη ομάδα της Ρόμα έκανε έξι συμμετοχές όλες κι όλες (το ντεμπούτο του έγινε τον Σεπτέμβριο του 2018). Ο Πελεγκρίνι αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της Γιουβέντους ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ