ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Επέλεξε Γιουβέντους ο Εμρέ Τζαν

Liverpool's Emre Can plays the ball during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester United at Anfield, Liverpool, England, Saturday, Oct. 14, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Emre Can plays the ball during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester United at Anfield, Liverpool, England, Saturday, Oct. 14, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Σύμφωνα με τον γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο Εμρέ Τζαν επέλεξε τη Γιουβέντους ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πότε αναμένεται να ολοκληρωθεί το deal.

Το τελευταίο διάστημα πλήθος δημοσιευμάτων στην Ευρώπη αναφέρει πως ο μέσος της Λίβερπουλ, Εμρέ Τζαν, θα μετακομίσει στο Τορίνο για λογαριασμό της Γιουβέντους. Η απόφαση του 23χρονου Γερμανού φαίνεται πως έχει ληφθεί, όπως αποκαλύπτει ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε συμφωνία από τώρα για το καλοκαίρι, καθώς το συμβόλαιο του Τζαν με τη Λίβερπουλ ολοκληρώνεται.

Από την πλευρά της, η Λίβερπουλ δεν θα ήταν αρνητική στο να ολοκληρωθεί το deal μέσα στον Ιανουάριο, με σκοπό να αποκομίσει οικονομικό όφελος από τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Όποια και αν είναι, πάντως, η κατάληξη όλες οι ενδείξεις δείχνουν πως είτε τον Ιανουάριο είτε το καλοκαίρι ο Γερμανός θα αγωνιστεί στη Serie A με τη φανέλα της Γιουβέντους.

Ο Εμρε Τζαν φέτος έχει αγωνιστεί σε 25 αγώνες με τα χρώματα της Λίβερπουλ, έχοντας πετύχει και τέσσερα τέρματα. Στους ''κόκκινους'' βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2014, όταν και αποκτήθηκε από τη Λεβερκούζεν έναντι 12.000.000 ευρώ. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τις ακαδημίες της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, έχοντας περάσει και από τις μικρές ομάδες της Μπάγερν Μονάχου.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ