ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Εκστασιασμένος ο Ρονάλντο: "Ίσως για αυτό με πήρε η Γιουβέντους"

Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates with teammate Blaise Matuidi , left, at the end of the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, March 12, 2019. Ronaldo scored the three goals in Juventus 3-0 win.(AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates with teammate Blaise Matuidi , left, at the end of the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, March 12, 2019. Ronaldo scored the three goals in Juventus 3-0 win.(AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο οδήγησε την Γιουβέντους στους "8" του Champions League με το χατ-τρικ κόντρα στην Ατλέτικο και στις δηλώσεις του στο φινάλε έκανε λόγο για μία ξεχωριστή βραδιά.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αποδείξει πως ζει και αναπνέει για τα μεγάλα ματς, που "καίει" η μπάλα, και αυτό αποδείχτηκε για μία ακόμα φορά το βράδυ της Τρίτης.

Η Γιουβέντους ήθελε δύο τουλάχιστον γκολ για να στείλει το ματς στην παράταση κόντρα στην Ατλέτικο μετά την ήττα της με 2-0 στην Μαδρίτη, με τον Πορτογάλο όμως να πετυχαίνει χατ-τρικ και να την οδηγεί μετά από 90 λεπτά στους "8" του Champions League.

Ποιές ήταν οι πρώτες σκέψεις του "CR7" μετά την τεράστια πρόκριση των Τορινέζων; "Έπρεπε να είναι μία ξεχωριστή βραδιά και ήταν. Όχι μόνο για τα γκολ αλλά για τη νοοτροπία Champions League που είχαμε.

Ακόμα όμως δεν κερδίσαμε τίποτα. Τι υπερηφάνεια, ίσως όμως η Γιουβέντους να με πήρε για αυτό το λόγο, για να την βοηθήσω να κάνει πράγματα που δεν είχαν γίνει ποτέ.

Αυτό το αποτέλεσμα ήταν μία μεγάλη ώθηση για το μέλλον, είμαστε δυνατοί και το αποδείξαμε. Είναι νωρίς να σκεφτόμαστε τον τελικό, θα τον σκεφτούμε βήμα-βήμα.

Εν τω μεταξύ μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι για αυτό που συνέβη απόψε", τόνισε ο τρελαμένος με την πρόκριση της "βέκια σινιόρα" Ρονάλντο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ