ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Εξετάζει Κρόος και Ράκιτιτς η Γιουβέντους

Εξετάζει Κρόος και Ράκιτιτς η Γιουβέντους

Η αποχώρηση του Αντρέα Πίρλο το καλοκαίρι του 2015, άφησε ελλιπή τη Γιουβέντους στη θέση της μεσαίας γραμμής, δίνοντας μάχη για να αναπληρώσει το κενό μ' ένα εξίσου ηχηρό όνομα όπως ο Τόνι Κρόος και ο Ίβαν Ράκιτιτς.

Το περασμένο καλοκαίρι, η Γιουβέντους πραγματοποίησε την πιο δαπανηρή μεταγραφή στην ιστορία της Serie A (94.000.000 ευρώ), φέρνοντας στο Τορίνο τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν από τη Νάπολι.

Παρότι οι "μπιανκονέρι" διαθέτουν ένα ρόστερ του οποίου η ποιοτική διαφορά είναι δεδομένα μεγάλη, σε σχέση με των υπολοίπων συλλόγων στη Serie A, δεν σκοπεύει να επαναπαυτεί.

Κάτι που φαίνεται και στο ρεπορτάζ της ιταλικής Tuttosport, στο οποίο υποστηρίζεται ότι η ομάδα εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί μεταγραφικά για την απόκτηση είτε του Τόνι Κρόος της Ρεάλ Μαδρίτης είτε του Ίβαν Ράκιτιτς της Μπαρτσελόνα.

O Γερμανός μέσος των Μαδριλένων, ο οποίος αποτελεί και την πρώτη επιλογή της ιταλικής ομάδας, ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του μέχρι το 2022.

Εξετάζει Κρόος και Ράκιτιτς η Γιουβέντους

Βεβαίως, ο διακαής πόθος των πρωταθλητών Ιταλίας είναι ο Μάρκο Βεράτι της Παρί Σεν-Ζερμέν, όμως βλέποντας τις πιθανότητες να ελαχιστοποιούνται όσον αφορά την περίπτωσή του, "στρέφονται" και προς άλλες κατευθύνσεις.

Εκτός αυτών, πάντως, η Γιουβέντους έχει συμπεριλάβει στα "ραντάρ" της και τους Χάμες Ροντρίγκες, Ίσκο, ενώ στην Ιταλία αναφέρεται ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία και με τον Αξέλ Βιτσέλ της Ζενίτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι πέντε πιθανοί προορισμοί του Χάμες Ροντρίγκες
Ανανέωσε με τη Γιουβέντους ο Μπονούτσι
Έρχεται μεταγραφικό... ντέρμπι στην Ιταλία
"Καμπάνα" στον Λούλιτς για το ρατσιστικό σχόλιο για τον Ρίντιγκερ
Οι Κινέζοι καλύπτουν ήδη τα έξοδα της Μίλαν
Μπόρχα Βαλέρο: "Απολάμβανα το ποδόσφαιρο μέχρι που έπαιξα στη Ρεάλ"
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ