ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Don Balon: "Μυστική συμφωνία Μπέκαμ - Ρονάλντο για να πάει στο MLS"

Juventus' Cristiano Ronaldo controls the ball during the Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Sunday March 8, 2020. The match was played to a closed stadium as a measure against coronavirus contagion. (Marco Alpozzi/LaPresse via AP)
Juventus' Cristiano Ronaldo controls the ball during the Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Sunday March 8, 2020. The match was played to a closed stadium as a measure against coronavirus contagion. (Marco Alpozzi/LaPresse via AP) MARCO ALPOZZI/LAPRESSE VIA AP

Στην αποκάλυψη πως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ κατάφερε να πείσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να μετακομίσει στις ΗΠΑ το 2021 για λογαριασμό της Ίντερ Μαϊάμι, προχώρησε το ισπανικό περιοδικό Don Balon.

Αυτή τη στιγμή ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται σε κατ'οίκον περιορισμό στην Μαδέιρα εξαιτίας του κορονοϊού και σε λίγο καιρό αναμένεται να επιστρέψει στην Ιταλία, όμως σύμφωνα με σημερινό αποκλειστικό δημοσίευμα του Don Balon η νέα ποδοσφαιρική του στέγη το 2021 θα βρίσκεται εκτός Ευρώπης.

Συγκεκριμένα στις Ηνωμένες Πολιτείες, με τον ισπανικό περιοδικό να κάνει λόγο για μυστική συμφωνία του 35χρονου Πορτογάλου σούπερ σταρ με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ για να ανήκει από το καλοκαίρι του 2012 στο δυναμικό της Ίντερ Μαϊάμι που συμμετέχει στο πρωτάθλημα του MLS.

Το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει πως ο άλλοτε άσος των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν και Παρί Σεν Ζερμέν κατάφερε να πείσει τον CR7 να αποδεχτεί αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, έτσι ώστε να ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του διαδρομή εκτός Ευρώπης δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του σε ένα ακόμα πρωτάθλημα.

Μένει να δούμε κατά πόσο το εντυπωσιακό αυτό σενάριο έχει ισχύ, με τον πεντάκις κάτοχο της Χρυσής Μπάλας να ανήκει στην Γιουβέντους από το καλοκαίρι του 2018 και να δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με την βέκια σινιόρα μέχρι το 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ