ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Διαψεύδει το επεισόδιο στα αποδυτήρια του τελικού ο Μπονούτσι

Real Madrid's Luka Modric, left, challenges for the ball with Juventus' Leonardo Bonucci during the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Real Madrid's Luka Modric, left, challenges for the ball with Juventus' Leonardo Bonucci during the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι διέψευσε ότι υπήρξε επεισόδιο με συμπαίκτες του στο ημίχρονο του τελικού Champions League και απείλησε με μηνύσεις όσους αναπαράγουν κάτι τέτοιο.

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι φέρεται να πρωταγωνίστησε σε ένα έντονο επεισόδιο στο ημίχρονο του τελικού Champions League μεταξύ Γιουβέντους και Ρεάλ, χτυπώντας τον Πάουλο Ντιμπάλα και ζητώντας την αντικατάσταση του Αντρέα Μπαρτζάλι, σύμφωνα με τη "La Stampa".

Οι φήμες και τα δημοσιεύματα όλο αυτό το διάστημα ήταν πολλά, ωστόσο για πρώτη φορά υπήρξαν ονόματα στην υπόθεση και γι' αυτό ο στόπερ της "γηραιάς κυρίας" πέρασε σε αντεπίθεση, με δήλωση στα social media του, με την οποία διαψεύδει τα πάντα.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΝΟΥΤΣΙ

"Σχετικά με τα όσα γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες από διάφορες εφημερίδες, για τους φερόμενους τσακωμούς και λεκτικές διαμάχες που είχαν ως πρωταγωνιστές τον γράφοντα και αλλους συμπαίκτες μου, πιστεύω ότι ήρθε η στιγμή να κάνω μία και μοναδική δήλωση:

Τίποτα από όσα έχουν γραφτεί, ειπωθεί ή αναπαραστεί είναι αληθινά. Δεν υπάρχει καμία διαμάχη ούτε χειροδοκία που αφορά εμένα ή κάποιον άλλον. Η ανάπαυλα μεταξύ του 1ου και του 2ου ημιόχρονου του τελικού Champions League ήταν μία ανάπαυλα όπως όλες οι άλλες, όπου, επαναλαμβάνω, δεν συνέβη τίποτα.

Αυτές είναι οι μοναδικές λέξεις που έχω να πω σχετικά με αυτήν την υπόθεση κι ελπίζω να είναι και οι τελευταίες. Σε περίπτωση που αυτές δεν είναι επαρκείς για να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση και να παρουσιάσουν την αλήθεια, είμαι έτοιμος να εμπλέξω τους δικηγόρους μου για να προστατεύσουν το όνομά μου και την τιμή μου.

Λεονάρντο Μπονούτσι".

Photo credits: AP Photo/Tim Ireland

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ