ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτός είναι ο λόγος που ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα πάει στο The Best της FIFA

Cristiano Ronaldo arrives at Villar Perosa, northern Italy, Sunday, Aug.12, 2018, to take part in a friendly match between the Juventus A and B teams. (AP Photo/Antonio Calanni)
Cristiano Ronaldo arrives at Villar Perosa, northern Italy, Sunday, Aug.12, 2018, to take part in a friendly match between the Juventus A and B teams. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Η FIFA θα βραβεύσει απόψε τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της σεζόν 2017 - 2018, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα είναι εκεί για να χειροκροτήσει τον νικητή που εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα είναι ο πρώην συμπαίκτης του Λούκα Μόντριτς.

Είναι οριστικό, πλέον, πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα ταξιδέψει στο Λονδίνο προκειμένου να παρευρεθεί στο γκαλά της FIFA για την βράβευση του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της σεζόν 2017 - 2018.

Όλες τις προηγούμενες ημέρες γραφόταν ότι ο CR7 θα ρίξει "άκυρο", πράγμα που συνέβη τελικά.

Οι κακές οι γλώσσες ήθελαν τον Πορτογάλο εκνευρισμένο που δεν θα πάρει εκείνος το βραβείο, όπως έγινε και στη βραδιά των κορυφαίων της UEFA, κι αυτόν παρουσίαζαν ως κύρια αιτία για την λαμπερή απουσία.

Ωστόσο, λίγες μόνο ώρες πριν το γκαλά, τα ισπανικά Μέσα υποστηρίζουν ότι ο Κριστιάνο δεν πάει στο Λονδίνο, όχι επειδή δεν θέλει να δει τον Μόντριτς (εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου) να λαμβάνει το βραβείο, αλλά επειδή έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Γιουβέντους.

Η "Μεγάλη Κυρία", με πρωταγωνιστή τον Ρονάλντο κέρδισε την Κυριακή την Φροζινόνε, ενώ την Τετάρτη θα δώσει ένα ακόμη ματς για την Serie A (με την Μπολόνια), γεγονός απαγορευτικό για ταξίδια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λιονέλ Μέσι θα δώσει κανονικά το "παρών", ενώ δεν είναι καν υποψήφιος για το βραβείο The Best της FIFA...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ