ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτό είναι το VIDEO που δείχνει τον Κριστιάνο αγκαλιά με τη γυναίκα που τον κατηγορεί για βιασμό

Αυτό είναι το VIDEO που δείχνει τον Κριστιάνο αγκαλιά με τη γυναίκα που τον κατηγορεί για βιασμό

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα VIDEO που δείχνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να χορεύει με την Κάθριν Μαγιόργκα που τον κατηγορεί για βιασμό (VIDEO).

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες, όχι για κάποιο γκολ του, αλλά επειδή επανήλθε στη δημοσιότητα η καταγγελία που είχε γίνει εις βάρος του για βιασμό, το 2009, από την Κάθριν Μαγιόργκα. Εκτός του ότι η αστυνομία του Λας Βέγκας άνοιξε εκ νέου την υπόθεση, έπειτα από τη δημοσιοποίηση του ονόματος της Μαγιόργκα, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα βίντεο από τη βραδιά που κατήγγειλε το φερόμενο ως θύμα τον βιασμό της.

Στο απόσπασμα που θα δείτε παρακάτω, ο Κριστιάνο φαίνεται ότι χορεύει με την 34χρονη γυναίκα, ενώ την αγκαλιάζει κιόλας.

Μέχρι τώρα, μόνο φωτογραφίες είχαν δει το φως της δημοσιότητας που έδειχναν το δίδυμο να διασκεδάζει στον prive χώρο ενός κλαμπ στο Λας Βέγκας.

Υπενθυμίζουμε ότι η Μαγιόργκα υποστηρίζει στην καταγγελία της, πέραν του βιασμού, πως οι νομικοί εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστής εξαγόρασαν την σιωπή της έναντι 375.000 δολαρίων. Τέλος, στα έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας, φαίνεται πως ο Ρονάλντο παραδέχτηκε στο νομικό επιτελείο του πως εκείνη είπε "όχι" και "stop" κατά τη διάρκεια του καταγγελόμενου βιασμού".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ