ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Αποθέωση για Ρονάλντο και Χεορχίνα στην Μαδρίτη!

Αποθέωση για Ρονάλντο και Χεορχίνα στην Μαδρίτη!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ταξίδεψε στην Μαδρίτη για να εγκαινιάσει ιατρική κλινική στην οποία είναι πλέον μεγαλομέτοχος και αποθεώθηκε τόσο αυτός όσο και η σύντροφός του Χεορχίνα (VIDEO).

Ο Μάσιμο Αλέγκρι τον άφησε εκτός αποστολής της Γιουβέντους από το εκτός έδρας ματς με την Τζένοα για το πρωτάθλημα μετά την υπερπροσπάθεια που έκανε κόντρα στην Ατλέτικο και εκείνος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκμεταλλεύτηκε το ρεπό που είχε και ταξίδεψε στην ισπανική πρωτεύουσα μαζί με την Χεορχίνα Ροντρίγκεθ, για να κάνει την Δευτέρα (18/3) τα εγκαίνια της νέας κλινικής για μεταμόσχευση και θεραπεία μαλλιών που άνοιξε ο ίδιος στην Μαδρίτη.

Η κλινική ανήκει στον όμιλο Insparya (Νο 1 στην Πορτογαλία με 35.000 μεταμοσχεύσεις στα 10 χρόνια λειτουργίας της), που το 50% ανήκει πλέον στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ σε αυτό το εγχείρημα θα συμμετέχει και το έτερον ήμισυ του Πορτογάλου σούπερ σταρ, Χεορχίνα Ροντρίγκεθ.

"Το 30% των γυναικών σε όλο τον κόσμο υποφέρει από αλοπεκίαση και για αυτό ήθελε να πάρει μέρος και εκείνη", δήλωσε ο Ρονάλντο αναφορικά με την κλινική, στην οποία θα απασχολούνται 150 επαγγελματίες και θα γίνονται 18 μεταμοσχεύσεις ημερησίως.

Σημειώνεται πως κατά την άφιξή του στην κλινική όπου έγιναν τα εγκαίνια, ο Ρονάλντο και η Χεορχίνα αποθεώθηκαν από αρκετούς φανς τους, μεταξύ των οποίων υπήρχαν και φίλοι της Γιουβέντους!

Δείτε το ζευγάρι Κριστιάνο - Χεορχίνα να ποζάρει στις τηλεοπτικές κάμερες...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ