ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Απίθανες ανατιμήσεις στα εισιτήρια της Serie A λόγω Ρονάλντο

Απίθανες ανατιμήσεις στα εισιτήρια της Serie A λόγω Ρονάλντο
AP PHOTO/LUCA BRUNO

Οι ιταλικοί σύλλογοι δράττονται της ευκαιρίας και αυξάνουν σε απίστευτα επίπεδα τις τιμές των εισιτηρίων για τους αγώνες με τη Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο. Δείτε τι έκανε η Πάρμα.

Η άφιξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Serie A αποτελεί μία οικονομική ευκαιρία για τη Γιουβέντους, αλλά και οι υπόλοιποι ιταλικοί σύλλογοι έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν.

Τρανό παράδειγμα η Πάρμα, η οποία επιστρέφει στα "μεγάλα σαλόνια" μετά από τρία χρόνια στις μικρότερες κατηγορίες λόγω οικονομικής καταστροφής και η οποία θα προσπαθήσει να βγάλει τεράστιο κέρδος από το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο τους νταμπλούχους Ιταλίας στο "Ένιο Ταρντίνι".

Η " Tuttosport" έφερε στη δημοσιότητα τις τιμές για τα εισιτήρια που θα κυκλοφορήσουν στον δεύτερο κύκλο διάθεσης και τα οποία πλέον δεν απευθύνονται σε όλα τα πορτοφόλια, σε σχέση με αυτά του πρώτου κύκλου.

Όσοι φίλαθλοι θέλουν να βρεθούν στις κερκίδες του "Ένιο Ταρντίνι" στις 2 Σεπτεμβρίου για να δουν από κοντά τον Ρονάλντο, μπορούν να πάρουν ένα από τα τέσσερα εισιτήρια που έχουν απομείνει για το βόρειο πέταλο στην τιμή των 178 ευρώ το ένα! Τα εισιτήρια σε αυτές τις θέσεις, στον πρώτο κύκλο διάθεσης, πωλούνταν για 25 ευρώ το ένα!

Η ανατίμηση στα όρια της αισχροκέρδειας συνεχίζεται και σε άλλες θέσεις. Την ώρα που ένα εισιτήριο διαρκείας κόστιζε 190 στην αρχή της σεζόν, ένα κανονικό εισιτήριο για το παιχνίδι με τη Γιουβέντους στη δυτική κερκίδα, από 60 ευρώ θα διατίθεται 199 ευρώ!

Τα "μαγικά χαρτάκια" που έχουν απομείνει στην ανατολική κερκίδα από 70 ευρώ έχουν αγγίξει τα 233, ενώ υπάρχουν και εισιτήρια σε καλές θέσεις που από 100 ευρώ διατίθεται σε τιμή 386 ευρώ και από 150 φτάνουν τα 438 ευρώ!

Photo credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ