ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ανανέωσε μέχρι το 2023 στη Γιουβέντους ο Πιάνιτς

Juventus' Miralem Pjanic celebrates during the Italian Cup final soccer match between Juventus and AC Milan, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, May 9, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Πιάνιτς AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Ο Βόσνιος μέσος Μίραλεμ Πιάνιτς επέκτεινε μέχρι το 2023 το συμβόλαιό του στη Γιουβέντους. Ο διεθνής χαφ θα αμείβεται με 6,5 εκατ. ευρώ ετησίως. (VIDEO)

Νέο συμβόλαιο μέχρι το 2023 υπέγραψε στη Γιουβέντους ο Μίραλεμ Πιάνιτς. Ο 28χρονος χαφ επέκτεινε τη συνεργασία του με τη "βέκια σινιόρα" και για κάθε χρόνο συμβολαίου θα αμείβεται με 6,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Στη Γιουβέντους ο διεθνής Βόσνιος αγωνίζεται από τη σεζόν 2016-2017 και είναι βασικός στα πλάνα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Σε αυτές τις δύο αγωνιστικές περιόδους έχει δημιουργήσει 120 ευκαιρίες, έχει 17 ασίστ, ενώ τα 15 γκολ με εκτελέσεις φάουλ από το 2011 που πήγε στη Serie A, είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Στην περσινή Serie Α ήταν ο μοναδικός κεντρικός μέσος με πέντε γκολ και πέντε ασίστ. Την τελευταία διετία έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και δύο Coppa Italia. Πριν πάει στη Γιουβέντους ο Πιάνιτς έπαιζε στη Ρόμα και προηγουμένως σε Μες και Λιόν.

AP Photo/Gregorio Borgia

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ