ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Άλεξ Σάντρο: "Μετανιώνω που χαλάω 300 - 400€ σε μια νύχτα"

Άλεξ Σάντρο: "Μετανιώνω που χαλάω 300 - 400€ σε μια νύχτα"

Ο διεθνής Βραζιλιάνος μπακ της Γιουβέντους, Άλεξ Σάντρο, μίλησε για τα δύσκολα πρώτα χρόνια στο ποδόσφαιρο και υποστήριξε ότι καμιά φορά νιώθει ένοχος που ξοδεύει 300 και 400 ευρώ μόνο για μία νύχτα.

Ο Άλεξ Σάντρο έδωσε συνέντευξη στη Βραζιλία αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή. Ο αριστερός μπακ της Γιουβέντους θυμήθηκε τα δύσκολα χρόνια που πέρασε όταν ξεκίνησε να παίζει μπάλα, παίρνοντας ελάχιστα χρήματα.

Ο 28χρονος ανέφερε: "Όταν πήγα στην ακαδημία της Ατλέτικο Παραναένσε, σε ηλικία 15 ετών, μου έδιναν 100 δολάρια το μήνα. Το κλαμπ μου πλήρωνε στέγαση, φαγητό και εκπαίδευση, οπότε χαλούσε 50 δολάρια και άφηνα στην άκρη άλλα τόσα. Ήταν σημαντική στιγμή για εμένα στο ποδόσφαιρο όταν έφτασαν να μου προσφέρουν 300 δολάρια και τα έδινα στους γονείς μου για τα έξοδα του σπιτιού. Θα μπορούσα να αγοράσω κάτι για εμένα, αλλά η οικογένειά μου χρειαζόταν βοήθεια".

Ο Άλεξ Σάντρο, ο οποίος μετρά ήδη 159 συμμετοχές με τη Γιουβέντους, έχοντας κατακτήσει 17 τίτλους στην καριέρα του, ανέφερε με ειλικρίνεια: " Πολλές φορές βγαίνω έξω με την οικογένειά μου και χαλάω 300 με 400 ευρώ. Μετά κάθομαι και σκέφτομαι πόσα χρήματα είναι αυτά σε ρεάλ (σ. το βραζιλιάνικο νόμισμα) και νιώθω ένοχος έχοντας ξοδέψει τόσα πολλά σε μία νύχτα".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ