ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Αλέγκρι: "Θα υποστηρίζω τη Μίλαν τη Δευτέρα"

Αλέγκρι: "Θα υποστηρίζω τη Μίλαν τη Δευτέρα"

Ο Μάσιμο Αλέγκρι εμφανίστηκε ψύχραιμος μετά την απώλεια δύο βαθμών στην έδρα της Μπολόνια και τόνισε πως το φετινό σκουντέτο θα διεκδικηθεί μέχρι τέλους από τις Γιουβέντους και Νάπολι.

Η Μπολόνια έγινε η πρώτη ομαδα που σταμάτησε τη Γιουβέντους μετά από 15 συνεχόμενες νίκες της "βέκια σινιόρα" στη Serie A (η προηγούμενη απώλεια ήταν στις 28 Οκτωβρίου όταν έχασε από τη Σασουόλο) και με την ισοπαλία αυτή η τετράκις πρωταθλήτρια Ιταλίας κινδυνεύει να εγκαταλείψει την κορυφή αν η Νάπολι νικήσει τη Μίλαν το βράδυ της Δευτέρας στο "San Paolo".

"Το βράδυ της Δευτέρας θα υποστηρίζω τη Μίλαν αλλά το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο και θα κριθεί στο τελευταίο παιχνίδι", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάσιμο Αλέγκρι μετά το 0-0 στο "Renato Dall'Ara" και πρόσθεσε:

"Η νίκη θα ήταν ένα κομμάτι του σκουντέτο, ενώ η ισοπαλία είναι ένα μικρό κομματάκι. Τα παιδιά προέρχονται από 15 νίκες και 1 ισοπαλία, θέλαμε τη νίκη αλλά είχαμε ξοδέψει πάρα πολλή ενέργεια αυτούς τους μήνες και δεν μπορέσαμε να ξεμπλοκάρουμε το παιχνίδι.

Αλέγκρι: "Θα υποστηρίζω τη Μίλαν τη Δευτέρα"

Αρχίσαμε καλά αλλά αξίζουν συγχαρητήρια στη Μπολόνια. Αυτή η ισοπαλία δεν αλλάζει τίποτα, δεν πρέπει να μας πιάσει πανικός, διότι ξέρουμε ότι χρειαζόμαστε έναν συγκεκριμένο αριθμό νικών για να κατακτήσουμε το σκουντέτο. Η Νάπολι θα βρίσκεται εκεί μαζί μας μέχρι το φινάλε".

Από την πλευρά του ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι ( η Μπολόνια κάνει πορεία... Champions League από την 11η αγωνιστική και μετά που βρίσκεται στο τιμόνι της ) έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του ενώ για το ότι η Νάπολι θα πρέπει να τον ευχαριστεί καθώς μπορεί πλέον να προσπεράσει τη Γιουβέντους, είπε: "Δεν μου έχουν φτάσει ακόμα ευχαριστήρια μηνύματα. Το κινητό μου είναι ακόμα κλειστό..."

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ