ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Αλέγκρι: "Όσοι με κριτικάρουν χρειάζονται θεραπεία"

Juventus coach Massimiliano Allegri gestures during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, March 12, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus coach Massimiliano Allegri gestures during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, March 12, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, σχολίασε την απόδοση της ομάδας του και απάντησε δυναμικά στη σκληρή κριτική που του ασκήθηκε, έπειτα από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η βραδιά ήταν εκπληκτική για τους Γιουβεντίνους. Την ανατροπή, για την οποία μιλούσαν από την ημέρα που έφευγαν ηττημένοι από την έδρα της Ατλέτικο με 2-0, την πέτυχαν με εκκωφαντικό τρόπο. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στις δηλώσεις του μετά από την λήξη του παιχνιδιού στάθηκε αρχικά στην απόδοση της ομάδας του που οδήγησε στο 3-0 της πρόκρισης στους "8" του Champions League.

"Τα παιδιά είχαν τέλεια απόδοση. Είχαν τεχνική, ακρίβεια, επιθετικότητα και αυτά είχαμε σχεδιάσει και για το πρώτο παιχνίδι, αλλά ξεκίνησε διαφορετικά, δεν χρησιμοποιήσαμε το πρεσάρισμα μας και δεν ήμασταν τόσο επιθετικοί. Όλοι περιμέναμε τόσο πολύ γι' αυτό το παιχνίδι, υπήρχε η πιθανότητα για ένα υστερικό παιχνίδι με τρελό ρυθμό, γι' αυτό είπα στα παιδιά να μείνουν ψύχραιμα και να κρατήσουν τις ισορροπίες, καθώς υπήρχε ρίσκο" δήλωσε ο Αλέγκρι στο SkySports.

Για την ατομική απόδοση των ποδοσφαιριστών του σχολίασε: "Ο Σπινατσόλα είχε ένα άψογο παιχνίδι στα αριστερά, ο Μπερναρντέσκι ήταν καλός επίσης. Είναι ένα βήμα μπροστά για τον Μπερναντέσκι και γνωρίζω πόσο καλός είναι. Ο Τσαν ήταν παντού, μάρκαρε συνέχεια τον Μοράτα στο κέντρο και έχτιζε το παιχνίδι μας από πίσω δίνοντας χώρο στον Σπινατσόλα και τον Κανσέλο στα άκρα".

Τέλος, ο προπονητής της Γιουβέντους απάντησε στους επικριτές του παρουσιάζοντας το έργο του: "Αυτοί που κριτικάρουν δεν είναι δικό μου πρόβλημα, αλλά δικό σας (των δημοσιογράφων). Έχω κερδίσει τέσσερα πρωταθλήματα, έχω παίξει δύο τελικούς στο Champions League και έχω κερδίσει τέσσερα κύπελλα Ιταλίας. Τι άλλο να κάνω; Όσοι με κριτικάρουν είναι εκείνοι που χρειάζονται θεραπευτική αγωγή, όχι εγώ. Η κριτική είναι καλή όταν σε μαθαίνει πράγματα".

Αυτά τα σχόλια από τον Αλέγκρι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν και ως απάντηση στα σενάρια που θέλουν την Γιουβέντους να αντικαθιστά τον Ιταλό τεχνικό το καλοκαίρι με τους "Μπιανκονέρι" να ψάχνουν ήδη τον αντικαταστάτη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Γιουβέντους: Τα "τρελά" έσοδα από τη μεγάλη βραδιά
Τα πρωτοσέλιδα της αποθέωσης για τον Κριστιάνο!
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ