ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Στο... τραπέζι η προοπτική της Αιγύπτου για τον Γκώνια

FOOTBALL LEAGUE / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
Γκώνιας EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάγκεντ Σάμι συζήτησε προ ημερών με τον Τάκη Γκώνια και του εξήγησε ότι στο πίσω μέρος του μυαλού του μπορεί να έχει την προοπτική μετακόμισης στο Κάιρο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Wadi Degla.

Ο Τάκης Γκώνιας οδηγεί τον Εργοτέλη στην παραμονή στη Football League και ο Αιγύπτιος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Μάγκεντ Σάμι, είναι ευχαριστημένος με την καλοκαιρινή απόφαση να προσληφθεί ο 47χρονος τεχνικός. Η ομάδα του Ηρακλείου δεν έχει "καθαρίσει" ακόμα με τη σωτηρία, αλλά εκτιμάται πως στο τέλος θα το πετύχει.

Άλλωστε οι ομάδες που είναι πίσω από αυτή, αντιμετωπίζουν προβλήματα και κάποιες ίσως να μην αντέξουν μέχρι τέλους. Προ ημερών ο Σάμι είχε συνάντηση με τους συνεργάτες του στον Εργοτέλη, αλλά και με τον Γκώνια, στον οποίο εξέφρασε τη σκέψη του να τον πάρει προπονητή στην ομάδα της πατρίδας του, την Wadi Degla, σύμφωνα με τον Athletic Radio.

Το συμβόλαιο του Βοιωτού με τον Εργοτέλη είναι μονοετές, αν και βέβαια αυτό δεν έχει μεγάλη σημασία. Το θέμα είναι, αν υπάρξει επίσημη πρόταση, να βάλει τα δεδομένα κάτω ο Γκώνιας, και αν θεωρεί ότι είναι σημαντική γι' αυτόν η προοπτική που του ανοίγεται, τότε να μεταπηδήσει στο Κάιρο για την αιγυπτιακή ομάδα.

Όλα αυτά θα συζητηθούν πιο αναλυτικά αφού ολοκληρωθεί η Football League, καθώς σε αυτό το στάδιο προέχει για τον Γκώνια η εξασφάλιση της παραμονής. Εφέτος η ομάδα του Ηρακλείου μετρά 8 νίκες, 6 ισοπαλίες και 12 ήττες στο πρωτάθλημα (στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού έπειτα από 28 αγωνιστικές).

Η Wadi Degla δημιουργήθηκε προ 15ετίας και συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία της χώρας (είναι 15η σε 18 ομάδες, στο +8 από τη ζώνη υποβιβασμού). Σημειώνεται πως η εταιρεία Wadi Degla (ασχολείται με το real estate), στην οποία ο Σάμι είναι διευθύνων σύμβουλος, έχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ