Ο Εργοτέλης για την υπόθεση του Αθανασίου

Στον Εργοτέλη πήραν θέση για την υπόθεση του Αθανασίου τονίζοντας ότι οι ίδιο θέλουν να μείνει ο έμπειρος γκολκίπερ αλλά δεν μπορούν να του υποσχεθούν θέση βασικού, ούτε για τώρα, ούτε για μετά το καλοκαίρι.

Μέσω κύκλων ήρθε η θέση του Εργοτέλη για την υπόθεση Αθανασίου με τους παράγοντες των Κρητικών μάλιστα να εκφράζουν και την έκπληξη τους για την διαρροή του θέματος.

Από την πλευρά του Εργοτέλη τονίζεται ότι ουδέποτε υπήρχε πρόθεση να αποχωρήσει από την ομάδα ενώ μάλιστα γίνεται λόγος για παραμονή του Αθανασίου στην ομάδα, ακόμα και μετά την λήξη του συμβολαίου του τον προσεχή Ιούνιο.

Κύκλοι του Εργοτέλη τόνιζαν: “Η διοίκηση είναι απογοητευμένη με τη διάσταση που πήρε ένα εσωτερικό θέμα της ομάδας, που μάλιστα παρουσιάστηκε αλλοιωμένο. Στο πλαίσιο κατ’ ιδίαν συναντήσεων που είχε η διοίκηση με ποδοσφαιριστές με αντικείμενο την έως τώρα πορεία της ομάδας, κλήθηκε και ο εκ των αρχηγών, Γρηγόρης Αθανασίου.

Με τον ποδοσφαιριστή συζητήθηκε το θέμα της δυσαρέσκειας που εκφράζει το τελευταίο διάστημα εντός της ομάδας για το γεγονός ότι στις δυο τελευταίες αναμετρήσεις δεν αγωνίστηκε.

Στο πλαίσιο της κουβέντας Ο ΙΔΙΟΣ ΡΩΤΗΣΕ εάν υπάρχει πλάνο απόκτησης άλλου τερματοφύλακα και η απάντηση της διοίκησης ήταν ειλικρινής και καταφατική. Με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του λήγει τον προσεχή Ιούνιο κι είναι λογικό να έχει έναν παραπάνω λόγο να αγωνίζεται, ο Αθανασίου ερωτήθηκε εάν είναι διατεθειμένος να διεκδικήσει επί ίσοις όροις, τόσο με τον Καβουσάκη όσο και με το πιθανό νέο απόκτημα, φανέλα βασικού χωρίς γκρίνιες και παράπονα. Ειδάλλως, εάν νομίζει ότι αδικείται, μπορεί να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

Σεβόμαστε και αναγνωρίζουμε την προσφορά του Αθανασίου στον Εργοτέλη και τον θέλουμε στην ομάδα, ακόμα και μετά τη λήξη του συμβολαίου του τον προσεχή Ιούνιο, αρκεί να θεωρεί τον εαυτό του ίσο προς ίσο με τους συμπαίκτες του”.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Μια από τις καλύτερες ταινίες της δεκαετίας από σήμερα στο σινεμά

Βλέπουμε και σχολιάζουμε τις ταινίες της εβδομάδας κάθε Πέμπτη. Σήμερα το “Transit” είναι ένα ερωτικό φιλμ εποχής αλλά και σύγχρονο, η “Μαύρη Τρύπα” ενώνει τον Ρόμπερτ Πάτινσον με τη θρυλική Κλερ Ντενί κι ο 4ωρος “Ελέφαντας” του Χου Μπο είναι η σινεφλική πρόταση-πρόκληση της βδομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ