ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Κυνηγάει τον υποβιβασμό της Κέρκυρας ο Εργοτέλης

Κυνηγάει τον υποβιβασμό της Κέρκυρας ο Εργοτέλης
INTIME SPORTS

Οι άνθρωποι του Εργοτέλη έχοντας έννομο συμφέρον κατέθεσαν στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού τα στοιχεία που κάνουν λόγο για παρένθετο πρόσωπο στην διοίκηση της Κέρκυρας και ζητούν τον υποβιβασμό τον "Φαιάκων".

Στην εκπομπή "Η ΔΙΚΗ" στον ΣΚΑΙ την Δευτέρα το βράδυ αποκαλύφθηκε ένα έγγραφο που έκανε λόγο για παρένθετο πρόσωπο στην διοίκηση της Κέρκυρας κάτι το οποίο σημαίνει πως άλλως φαίνεται ότι διοικεί και άλλος κινεί τα νήματα. Αυτό επισύρει μέχρι και τον υποβιβασμό μιας ομάδας αν τελικά αποδειχτεί ότι ισχύει κάτι τέτοιο.

Οι άνθρωποι του Εργοτέλη λίγες μέρες αργότερα προσκόμισαν στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού τα παραπάνω στοιχεία ζητώντας τον υποβιβασμό των "Φαιάκων". Στον Εργοτέλη έχουν έννομο συμφέρον να το κάνουν αυτό καθώς αν και είναι μια από τις ομάδες που έχουν ήδη υποβιβασθεί με βάση τα τελευταία δεδομένα και τις εξελίξεις για την εγκληματική οργάνωση ίσως και άλλη ομάδα υποβιβασθεί με πρώτη υποψήφια την Βέροια.

Οπότε στον Εργοτέλη θέλησαν να κυνηγήσουν μέχρι τέλος το συγκεκριμένο θέμα και να το διατηρήσουν στην επιφάνεια ζητώντας τον υποβιβασμό της Κέρκυρας με βάση τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ και συγκεκριμένα τα όσα αναφέρονται στο Παράρτημα Α της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού/Πόρισμα Ελέχου/Ποινές και τα όσα αυτό αναφέρει:

ΔΕΙΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κυνηγάει τον υποβιβασμό της Κέρκυρας ο Εργοτέλης

Δεν ανησυχούν στην Κέρκυρα

Οι άνθρωποι της Κέρκυρας τώρα όπως ισχυρίζονται δεν ανησυχούν και θεωρούν ότι δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα με το σχετικό θέμα αλλά και το έγγραφο που έχει δει το φως της δημοσιότητας. Από την Κέρκυρα μάλιστα ισχυρίζονται πως η ίδια η ΕΕΑ έχει εγκρίνει και έχει ανακοινώσει ότι το 98% της μετοχικής σύνθεσης της Κέρκυρας το κατέχει ο Θανάσης Ίσσαρης από το καλοκαίρι του 2014 ενώ το έγγραφο που είδε το φως της δημοσιότητας είναι προγενέστερο.

Έχει λήξει η θητεία της ΕΕΑ

Το πρόβλημα που υπάρχει τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι πως έχει λήξει η σύνθεση της ΕΕΑ από τις 30 Απριλίου 2015 και ακόμα δεν έχει οριστεί η νέα σύνθεση της. Κάτι το οποίο σημαίνει πως κανείς δεν μπορεί να εξετάσει αυτή τη στιγμή την καταγγελία του Εργοτέλη. Φυσικά και θα οριστεί τις αμέσως επόμενες μέρες αφού είναι στις προτεραιότητες του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή ο οποίος μέχρι την Πέμπτη έδινε την μάχη για να περάσει το αθλητικό νομοσχέδιο από την Βουλή.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ