ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Καβουσάκης: "Είμαι απόλυτα έτοιμος"

Καβουσάκης: "Είμαι απόλυτα έτοιμος"
INTIME SPORTS

Ο Ζαχαρίας Καβουσάκης μίλησε για το ντεμπούτο που θα κάνει στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Τι είπε ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη για την πορεία της ομάδας

Απόλυτα έτοιμος για να κάνει το ντεμπούτο του κάτω από τα δοκάρια του Εργοτέλη είναι ο Ζαχαρίας Καβουσάκης, μετά την τιμωρία του Πίρσον από την διοίκηση του συλλόγου.

Ο νεαρός τερματοφύλακας μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης για το ματς της Κυριακής, ενώ αναφέρθηκε και στην μέχρι τώρα πορεία του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζαχαρίας Καβουσάκης στον "Athletic Radio 104,2":

Για το αν είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του με την φανέλα του Εργοτέλη: " Είμαι έτοιμος και σωματικά και ψυχολογικά. Υπάρχει ένα άγχος αλλά είμαι απόλυτα έτοιμος".

Για τις συγκυρίες που θα τον φέρουν να υπερασπίζεται τα γκολπόστ της ομάδας στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και του έχει πει κάτι ο Νίκος Καραγεωργίου: " Θέλει και τύχη στην αρχή και μετά είναι μόνο στο χέρι του καθενός να κρατήσει την θέση του. Έχω μετάσχει στην 18αδα της ομάδας κάποιες φορές και ειδικά τώρα που είναι τραυματίας ο Αθανασίου. Με τον προπονητή μου δεν έχω μιλήσει ακόμα".

Για την ευκαιρία που του δίνεται: " Εκτός απ’το να δουλεύεις πρέπει να είσαι σοβαρός και να μπορείς να παίξεις. Νομίζω ότι μου αξίζει αυτό και την συμμετοχή στο προσεχές παιχνίδι δεν μου την χαρίζει κανείς".

Για το πως μπορεί να αισθάνεται ένας τερματοφύλακας που από θεωρητικά 3ος γίνεται 1ος: " Το ξέρει καλύτερα από μένα ο Καπίνο. Ενα παιδί που δεν ήταν ουσιαστικά ούτε καν τρίτος βρέθηκε να παίζει πρώτος και ανταποκρίνεται".

Για το πως ξεκίνησε την καριέρα του: " Ξεκίνησα από τα τμήματα υποδομής του Εργοτέλη, έπαιξα στους νέους και στην Κ2Ο και τριάμισι χρόνια δουλεύω με την πρώτη ομάδα αλλά ουσιαστικά επαγγελματικά δουλεύω εδώ και 5 χρόνια".

Για τα παιχνίδια που ακολουθούν με Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό: " Σίγουρα σε αυτά τα δύο παιχνίδια θέλουμε 6 βαθμούς. Κοιτάμε πρώτα το ματς με Τρίπολη και μετά Παναιτωλικα. Τα κοιτάμε ένα ένα ξεχωριστά και τα θέλουμε και τα δύο. Το θέλουμε όλοι μας".

Για την φετινή πορεία του Εργοτέλη και αν είναι ικανοποιημένος με την μέχρι στιγμής εικόνα της ομάδας: " Ήταν δύσκολα παιχνίδια. Τις δύο ομάδες που θεωρητικά είναι ισάξιες με εμάς ας πούμε τους είχαμε εκτός. Τα άλλα ήταν με τους μεγάλους. Είμαστε ικανοποιημένοι από κάποια και από κάποια όχι. Στα επόμενα θέλει περισσότερη συγκέντρωση για να πάμε καλύτερα".

Από εκεί και πέρα στα αγωνιστικά, οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη επέστρεψαν την Τρίτη (25/10) στις προπονήσεις και ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Το πρώτο μέρος του προγράμματος αφιερώθηκε σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου και στη συνέχεια οι παίκτες της ομάδας έκαναν βάρη στο γυμναστήριο.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ