Ερμής Ζωνιανών: "Αλήτικη συμπεριφορά από τον αναλώσιμο Γκώνια"

Ο τεχνικός του Εργοτέλη, Τάκης Γκώνιας, φέρεται να έπιασε από το λαιμό τον πρόεδρο του Ερμή Ζωνιανών, Γιάννη Κάββαλο, μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης των δύο ομάδων με τον δεύτερο να απαιτεί την απομάκρυνση του πρώτου για να μη διαταραχθούν οι φιλικές σχέσεις των δύο ομάδων.

Ο Εργοτέλης νίκησε 4-2 τον Ερμή Ζωνιανών σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου, αλλά ένα επεισόδιο "σημάδεψε" το ματς. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του φιλικού υπήρχε παρεξήγηση ανάμεσα σε οπαδό της ομάδας των Ζωνιανών και τον τεχνικό της ομάδας του Ηρακλείου, Τάκη Γκώνια.

Με τη λήξη του φιλικού ματς, ο προπονητής του Εργοτέλη έψαξε να βρει τον οπαδό και ο πρόεδρος του Ερμή, Γιάννης Κάββαλος, παρενέβη για να επανέλθει η ηρεμία. Μάλιστα, ο Τάκης Γκώνιας φέρεται να έπιασε από το λαιμό τον πρόεδρο του Ερμή (δίχως να γνωρίζει την ιδιότητά του). Μόλις την έμαθε κι αφού το επεισόδιο έληξε, ζήτησε συγγνώμη, η οποία όμως δεν έγινε αποδεκτή.

Μάλιστα με γραπτή του δήλωση, ο Γιάννης Κάββαλος καταγγέλλει "αλήτικη και κατάπτυστη" συμπεριφορά από τον "αναλώσιμο" Τάκη Γκώνια και καλεί τον Εργοτέλη να προχωρήσει στην απομάκρυνση του τεχνικού του προκειμένου να μη διαταραχθούν οι φιλικές σχέσεις των δύο ομάδων.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΒBΑΛΟΥ:

Το σωματείο του Ερμή Ζωνιανών και ο πρόεδρος Γιάννης Κάββαλος απαιτούν την απομάκρυνση του προπονητή Τάκη Γκώνια από το φίλο σωματείο του Εργοτέλη! Η συμπεριφορά του συγκεκριμένου ανθρώπου στο σημερινό φιλικό απέναντι στο σωματείο μας, το πρόσωπο μου και όλα τα μέλη της αποστολής μας στο Παγκρήτιο ήταν αλήτικη και κατάπτυστη!

Ο Εργοτέλης είναι πολύ ιστορική ομάδα που εκπέμπει πολιτισμό και τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση ούτε στον συγκεκριμένο σύλλογο, ούτε και στο κρητικό ποδόσφαιρο! Απαιτούμε ξανά την απομάκρυνση του προπονητή Γκώνια που τον θεωρούμε αναλώσιμο! Σήμερα είναι, αύριο δεν είναι!

Οι σχέσεις μας όμως με τον Εργοτέλη πρέπει να διατηρηθούν για πάντα στο πολύ καλό επίπεδο που ήταν μέχρι τώρα! Αν η διοίκηση του Εργοτέλη δεν απομακρύνει τον προπονητή Γκώνια, θα το θεωρήσουμε ασέβεια στον σύλλογο μας! Απαιτούμε για άλλη μια φορά την απομάκρυνση Γκώνια από τον ιστορικό Εργοτέλη…".

Photo credits: Eurokinissi (αρχείου)

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24