ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Εργοτέλης: "Κάποιοι δεν μας θέλουν στην Super League"

Εργοτέλης: "Κάποιοι δεν μας θέλουν στην Super League"

Με επίσημη ανακοίνωση της η ΠΑΕ Εργοτέλης τονίζει ότι ο επόπτης Τσολάκης δεν είδε ότι τα δυο γκολ της Κέρκυρας προήλθαν από οφσάιντ. (VIDEO)

Πολλά παράπονα από την διαιτησία του αγώνα με την Κέρκυρα έχουν στον Εργοτέλη και εξέδωσαν ανακοίνωση χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα. Οι Κρητικοί τα έχουν με τον δεύτερο επόπτη του ματς κ. Τσολάκη ο οποίος δεν είδε ότι τα δυο γκολ των γηπεδούχων ξεκίνησαν από θέσεις οφσάιντ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Να μιλήσουμε πάλι για «σύμπτωση»;;; Για «ανθρώπινο λάθος»;;; Είναι πλέον περιττό. Έχουμε κουραστεί να αισθανόμαστε την αδικία στο πετσί μας!

Τη σκυτάλη από τον Λιαχούδη, τον Αμπάρκιολη και τόσους ακόμη τόσο πέρυσι όσο και φέτος, πήρε σήμερα στην Κέρκυρα ο βοηθός Τσολάκης, ο οποίος ήταν ο μόνος που δεν είδε(;) ότι και το πρώτο και το τρίτο (στη φάση από την οποία προέρχεται το κόρνερ) γκολ της αντιπάλου ομάδας προήλθαν από καθαρές θέσεις οφσάιντ.

Δεν έχει σημασία πια αν πρόκειται για δόλο ή ανικανότητα. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι κάποιοι δεν θέλουν τον Εργοτέλη στην Super League... Να είναι βέβαιοι, όμως, ότι εάν πέσουμε θα πάρουμε κι άλλους μαζί μας...".

Δείτε και το χαρακτηριστικό βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας:

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ