ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Δερμιτζάκης: ''Δεν απογοητευόμαστε''

Δερμιτζάκης: ''Δεν απογοητευόμαστε''
Δερμιτζάκης INTIME SPORTS

Ο Εργοτέλης δεν πήρε την πολυπόθητη νίκη στην αναμέτρηση με τη Βέροια (2-2), αλλά ο προπονητής του Παύλος Δερμιτζάκης δεν απογοητεύεται, δίνοντας το έναυσμα για συνέχιση της σκληρής δουλειάς.

Μετά το ισόπαλο ματς στο Παγκρήτιο, ο τεχνικός του Εργοτέλη Παύλος Δερμιτζάκης δήλωσε πως είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, όχι όμως και δικαιωμένος με το 2-2 κόντρα στη Βέροια.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Καβαλιώτης τεχνικός ανέφερε: ''Πιστεύω ότι έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες, δημιουργήθηκαν πολλές ευκαιρίες, γκολ και θεωρώ ότι ο κόσμος που παρακολούθησε το ματς έμεινε ευχαριστημένος. Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα, καθώς την αντιμετωπίσαμε και στο Κύπελλο και δικαιολογεί την βαθμολογική της θέση. Προετοιμαστήκαμε όσο το δυνατό καλύτερα γι' αυτό το παιχνίδι, πιστεύαμε και θέλαμε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη στο Παγκρήτιο Στάδιο, που θα μας έδινε βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα για την συνέχεια.

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών γιατί είχαν δύναμη, πάθος, συγκέντρωση και καθαρό μυαλό. Αμυντικά σταθήκαμε καλά, παρά τους παίκτες του αντιπάλου, οι οποίοι μεσοεπιθετικά μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα ανά πάσα στιγμή, καθώς ό,τι έκαναν ήταν μόνο από στημένες φάσεις και μία ευκαιρία πριν το δικό μας γκολ. Μέσα από την κατοχή της μπάλας και μίας ειδικής τακτικής που εφαρμόσαμε, προηγηθήκαμε δύο φορές στο σκορ, αντιδράσαμε και τις δύο φορές που ισοφάρισε ο αντίπαλος, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ και γενικά είχαμε καλή εικόνα ως ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών, αλλά δεν είμαι δικαιωμένος από το αποτέλεσμα, γιατί τα θετικά αποτελέσματα είναι που σε βοηθούν ψυχολογικά, αγωνιστικά και σε βοηθούν να γίνεις καλύτερος.

Σημείο-κλειδί στον αγώνα θεωρώ πως ήταν η φάση του 55' με το δοκάρι του Γιουσούφ, γιατί αν εκεί γινόταν το 3-1, τότε θα ήταν πολύ δύσκολο για τον αντίπαλο να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι, αλλά και η φάση του πέναλτι απ' όπου προήλθε η ισοφάριση της Βέροιας, αν και δε θέλω να σχολιάζω για τη διαιτησία, θα έλεγα ότι θα πρέπει να το δούμε στην τηλεόραση για να έχουμε σωστή άποψη. Αυτό που είπα στους παίκτες μου στα αποδυτήρια είναι ότι δεν απογοητευόμαστε, αλλά συνεχίζουμε την προσπάθεια και την δουλειά στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, ώστε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας για την δύσκολη συνέχεια του προγράμματος που ακολουθεί''.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ