ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Στη Δόξα Δράμας υπέγραψε ο Κουσκουνάς

Στη Δόξα Δράμας υπέγραψε ο Κουσκουνάς
Δόξα Δράμας, Κουσκουνάς

Από μελανόλευκα σε μελανόλευκα ο Νίκος Κουσκουνάς. Ο 29χρονος επιθετικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ, υπέγραψε στη Δόξα Δράμας που διεκδικεί άνοδο στη Super League.

Σημαντική προσθήκη για τη Δόξα Δράμας, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Κουσκουνά. Ο 29χρονος στράικερ έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ και οι "μαυραετοί" του κατέθεσαν πρόταση, την οποία αποδέχτηκε. Οι Δραμινοί τού έδωσαν καλά χρήματα, ενώ είναι βέβαιο ότι θα τα πάρει.

Ο Κουσκουνάς έπαιξε εφέτος σε οκτώ παιχνίδια με την ομάδα του Ηρακλείου, με την οποία έβαλε τρία γκολ. Τις προηγούμενες τέσσερις σεζόν σε Β' και Γ' Εθνική έβαλε 79 γκολ. Η ανακοίνωση: ​" Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την προσθήκη του Νίκου Κουσκουνά στο έμψυχο υλικό των «μαυραετών».

Ο Νίκος Κουσκουνάς γεννήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου 1988 στο Άργος (1,80 ύψος) και αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ολυμπιακό Λουτρακίου και αγωνίστηκε σε Αστέρα Τρίπολης, Φωστήρα, Παναχαϊκή, Παναιγιάλειο, Κεραυνό Κερατέας, Αία Σαλαμίνας, Ατρόμητο Χιλιομοδίου, Μανδραϊκό, Πανελευσινιακό, Τρίκαλα και ΟΦΗ.

Στην ομάδα μας θα αγωνίζεται φορώντας την φανέλα με το νούμερο 19". Υπενθυμίζεται ότι από τη Δόξα Δράμας αποχώρησε ο Αντώνης Πετρόπουλος, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πλατανιά. Σε εννέα αγώνες στη Football League η Δόξα Δράμας έχει 14 βαθμούς και είναι στο -6 από τις θέσεις ανόδου.

TAGS ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ