ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Ο Κασδοβασίλης πλήρωσε την γκάφα με τον Άρη

Ο Κασδοβασίλης πλήρωσε την γκάφα με τον Άρη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντώνης Κασδοβασίλης πλήρωσε το μάρμαρο για την αντικανονική χρησιμοποίηση έξι ξένων στο εκτός έδρας παιχνίδι της Δόξας Δράμας με τον Αρη.

Ο Αντώνης Κασδοβασίλης δεν επέλεξε το δρόμο της παραίτησης, αλλά εντέλει πλήρωσε το μάρμαρο για την αντικανονική χρησιμοποίηση έξι ξένων στο εκτός έδρας παιχνίδι της Δόξας Δράμας με τον Αρη.

Οι "Μαυραετοί" ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας με τον γενικό αρχηγό της ομάδας, ενώ παράλληλα ενημέρωσαν ότι ο Νίκος Ιωσηφίδης αποχωρεί από τη θέση του τεχνικού διευθυντή για να αναλάβει διοικητικό πόστο.

Εχοντας την ιδιότητα τού γενικού αρχηγού και ευρισκόμενος στον πάγκο, ο Αντώνης Κασοβασίλης έπρεπε να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, όταν ο κόουτς της Δόξας σήκωσε έκτο ξένο παίκτη για αλλαγή. Λόγω πόστου χειριζόταν θέματα δελτίων και είχε επαφή με τους διαιτητές για το φύλλο αγώνα.

Ο Γιάννης Μπύρος, λοιπόν, αναγνώρισε στον Κασδοβασίλη την αγάπη και την προσφορά στη Δόξα, αλλά δεν μπορούσε να προσπεράσει το γεγονός στο "Βικελίδης".

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Αντώνη Κασδοβασίλη, τον οποίο ευχαριστεί για τα όσα πρόσφερε μέχρι τώρα στην ομάδα και του εύχεται τα καλύτερα σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Επίσης, ο Νίκος Ιωσηφίδης αποχωρεί από τη θέση του τεχνικού διευθυντή και αναλαμβάνει διοικητικό πόστο στην ομάδα".

TAGS ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ