ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Ιδιοκτήτης Δόξας Δράμας: "Κερατωμένος και προδομένος"

FOOTBALL LEAGUE / ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
Μπύρος EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Μπύρος παρομοίασε τον εαυτό του με φαντάρο που περιμένει την απόλυση. Δήλωσε ότι δεν τον ξέρει και δεν του ταιριάζει ο χώρος του ποδοσφαίρου, αναφέροντας πως αισθάνεται "κερατωμένος και προδομένος". AUDIO

Η Δόξα Δράμας είναι μία από τις πιο ισχυρές οικονομικά ομάδες της Football League. Το καλοκαίρι πήρε παίκτες - ονόματα, αλλά ύστερα από 16 αγωνιστικές οι "μαυραετοί" είναι στην 8η θέση με 24 βαθμούς, στο -18 από τον πρωτοπόρο Άρη και στο -13 από τη δεύτερη Παναχαϊκή.

Μία μέρα μετά την εκτός έδρας ήττα (0-1) από τη Σπάρτη, ο ιδιοκτήτης της Δόξας Δράμας, Γιάννης Μπύρος, ξέσπασε. Μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5, υποστήριξε ότι έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο, παρομοιάζοντας τον εαυτό του με φαντάρο που περιμένει την απόλυση.

Ανέφερε ότι έπαιρνε από παντού υποσχέσεις... ανόδου και όταν ρωτήθηκε για τον Άγγελο Διγκόζη υποστήριξε ότι με... παραμύθια έπαιρνε διαρκώς παράταση ζωής! Κράτησε μικρό καλάθι για τον Νίκο Κωστένογλου και σημείωσε πως αισθάνεται κερατωμένος και προδομένος.

"ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΔΟΞΑ"

Ο Μπύρος ανέφερε: " Δεν έχω κάποιο λόγο να μείνω. Με το ζόρι βγαίνω να μιλήσω, επειδή δεν μπορώ να πω όχι. Δεν έχω, ούτε την ανάγκη να μιλήσω, ούτε να διαφημιστώ. Ο τζίρος που κάνω στις δουλειές μου είναι 0% από Ελλάδα, αν σας λέει κάτι αυτό. Δεν έχω σκοπό να κάνω τίποτα στην Ελλάδα για να μαζέψει ελληνικό χρήμα.

Στο όραμά μου δεν μου φτάνουν οι φίλαθλοι. Πρέπει να βρίσκεις και τα χρήματα. Κι εγώ δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι μπορώ να βρίσκω. Το όραμα το έδωσα, γιατί μου υποσχέθηκαν άνθρωποι ότι η ομάδα θα βγει, θα ανεβεί και τα λοιπά. Και λέω, εντάξει, παίζω τα ρέστα μου και του χρόνου θα έχω και κάποια κάποια εισοδήματα και δεν θα χρειαστεί να χρηματοδοτώ τόσο πολύ. Δεν το αντέχω, το καταλάβατε; Μπορείτε εσείς να χρεωθείτε ένα ραδιόφωνο που θα έχει μηδέν ακρόαση; Έχω δίκαιο, αλλά πού να το βρω;

"ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΛΙΟΝΤΑΡΙ Ο ΔΙΓΚΟΖΗΣ"

Ούτε ένας που ήρθε δίπλα μου δεν μιλούσε με τα καλύτερα λόγια και δεν έκανε ούτε το 1% από αυτά που είπε. Αν υπήρχε ένας που έκανε το 10% από αυτά που μου είπε ότι μπορούν να γίνουν... Δεν υπάρχει κανείς που δεν υποσχέθηκε, να το πω αλλιώς. Τον Διγκόζη τον κρατούσα να κάνει μία νίκη για να φύγει δικαιωμένος από την ομάδα. Ήταν ο μόνος που έλεγε συμπτωματικά «αυτόν δεν τον υπολογίζω, τον άλλον δεν τον υπολογίζω. Ασήμαντος είναι αυτός, τον άλλον δεν τον κοιτάω και τα λοιπά». Τι μου λέτε τώρα; Και βγαίνουν και κάνουν κωλοτούμπες στα ραδιόφωνα τώρα;

Έχω και μάρτυρες, που ερχόταν κάθε Σάββατο απόγευμα και έπαιρνε παράταση ζωής και το φιλί της ζωής με τα παραμύθια! Έλεγε «δεν τους υπολογίζω, δεν φοβάμαι κανέναν». Το έπαιζε... λιοντάρι. Εγώ τον πίστευα, γιατί είμαι καλοπροαίρετος και θέλω να πιστεύω. Λέω, για να το λέει κάτι θα ξέρει, όταν εγώ δεν γνωρίζω...

Όταν σου το λέει με τέτοιο πειστικό τρόπο θα τον πιστέψεις. Αν σας πει μία γυναίκα με πειστικό τρόπο ότι σας αγαπάει, τι θα πείτε, όχι;. Δεν θέλω να πω τι αποδείχτηκε ο Διγκόζης. Από αυτά που είπε δεν βγήκε ούτε το 1%. Ήταν σε ομάδες που είναι για την παραμονή και κατέληξε την ομάδα μου να βρίσκεται κοντά στον υποβιβασμό. Τι να πω άλλο;.

"ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΜΑΙ"

Βλέπουμε για Κωστένογλου. Κρατάω μικρό καλάθι. Στα λόγια όλα καλά. Για να έρθει και να μη θέλει συμβόλαιο μόνο για έξι μήνες, θα κριθεί στο τέλος της χρονιάς. Μόνο που θα σκεφτώ ότι θα μείνω στο ποδόσφαιρο, αυτή τη στιγμή έγινα άλλος άνθρωπος. Ξέρετε τι λέω; 3,5 μήνες 350 χιλιάρικα με 400 και τελείωσα. Ξέρετε τι είναι; Να σφίξω τα δόντια και τελείωσες, γλιτώνεις. Νιώθω σαν τον στρατιώτη που περιμένει το απολυτήριο. Δεν μου ταιριάζει, δεν πείθομαι πλέον. Αισθάνομαι ένας προδομένος, ένας κερατωμένος, ό,τι θέλετε πείτε το. Ό,τι χειρότερο μπορείτε να φανταστείτε αισθάνομαι.

Δύο μήνες με προβληματίζει αυτή η απόφαση. Και έλεγα ο πιο βλάκας είσαι Γιάννη που τρέχεις στη Σπάρτη και όλη η Δράμα κάθεται σπίτι της. Και είσαι ένας από τους 30 και πας να κάνεις τον ήρωα σε ένα αντικείμενο που δεν το γνωρίζεις. Για άλλους θα είναι καλά να μείνω στον χώρο, όχι για μένα. Για ανθρώπους που θέλουν να λένε ότι βρήκαν μια δουλειά στο Δημόσιο, που τους αξίζει μία θέση σε μία ομάδα που ο ιδιοκτήτης χτίζει ένα καλό όνομα. Γι' αυτούς θα είναι καλά, για μένα θα είναι καταστροφικά".

Photo credits: Eurokinissi

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style
TAGS ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ