ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Από την απαγωγή Παναγόπουλου στη Δόξα Δράμας

Από την απαγωγή Παναγόπουλου στη Δόξα Δράμας

Ο Απόστολος Πετράκης, που είχε καταδικαστεί ως φυσικός αυτουργός στην απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, αποτελεί το νέο ιδιοκτήτη της Δόξας Δράμας.

Νέα εποχή στη Δόξα Δράμας, καθώς το διοικητικό τιμόνι του συλλόγου που αγωνίζεται στη Super League 2 ανέλαβε ο Απόστολος Πετράκης. Ο Κρητικός επιχειρηματίας, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 18 χρόνια κάθειρξη ως φυσικός αυτουργός στην υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου τον Ιανουάριο του 2009, αποτελεί τον μπροστάρη του επιχειρηματικού ομίλου που ανέλαβε τις τύχες των "μαυραετών".

Ο κ. Πετράκης εξέτισε την ποινή του και πλέον έχει στραφεί στο ποδόσφαιρο, έχοντας κατά το παρελθόν ασχοληθεί και με την ομάδα του Ηρόδοτου στην Κρήτη. Σε παλαιότερη συνέντευξή του, αναφερόμενος στην υπόθεση Παναγόπουλου, είχε δηλώσει πως "κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει ένα λάθος στη ζωή του, αλλά δικαιούται δεύτερης ευκαιρίας, όταν την έχει κερδίσει. Κι εγώ είμαι οκτώ χρόνια στη φυλακή – θεωρώ δίκαια μεν – αλλά πλήρωσα για το λάθος μου".

Μάλιστα, όπως ενημέρωσε η δραμινή ΠΑΕ, το μεσημέρι της Δευτέρας (14/09, 15:00) ο κ. Πετράκης θα παραχωρήσει και την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη στο "Star Βορείου Ελλάδας", προκειμένου να παρουσιάσει το πλάνο για την ομάδα της Super League 2.

TAGS ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ