ΤΣΕΛΣΙ

Ζορζίνιο: "Αν ο Σάρι πάει στην Γιουβέντους, θα θεωρηθεί προδότης για την Νάπολι"

Chelsea's Eden Hazard, left, celebrates after scoring his side's third goal with his teammate Chelsea's Jorginho during the Europa League Final soccer match between Arsenal and Chelsea at the Olympic stadium in Baku, Azerbaijan, Wednesday, May 29, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Chelsea's Eden Hazard, left, celebrates after scoring his side's third goal with his teammate Chelsea's Jorginho during the Europa League Final soccer match between Arsenal and Chelsea at the Olympic stadium in Baku, Azerbaijan, Wednesday, May 29, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Ζορζίνιο μίλησε με εξαιρετικά λόγια για τον άνθρωπο που τον πήρε μαζί του στην Τσέλσι από την Νάπολι, Μαουρίτσιο Σάρι, και εξήγησε για ποιο λόγο δεν πρέπει να πάει στην Γιουβέντους τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Έναν χρόνο πριν ο Ζορζίνιο άφησε την Νάπολι και ακολούθησε τον Μαουρίτσιο Σάρι στην Τσέλσι και μόνο μετανιωμένος δεν είναι για την επιλογή του, με τους Λονδρέζους να κατακτούν το Europa League, να είναι φιναλίστ στον τελικό του League Cup και να εξασφαλίζουν έξοδο στο νέο Champions League μέσω της 3ης θέσης.

"Ο Σάρι έκανε καλή δουλειά στην Τσέλσι. Υπήρχε αρκετή κριτική, όμως στο φινάλε τερματίσαμε στην τρίτη θέση, κερδίσαμε ένα τρόπαιο και χάσαμε ένα άλλο σε τελικό.

Νομίζω ότι είχαμε σπουδαία σεζόν και θα σιχαινόμουν αν έφευγε ο Σάρι (σ.σ. δέχεται στενό πρέσινγκ από την Γιουβέντους). Οι οπαδοί της Νάπολι εξακολουθούν να τον έχουν μέσα στις καρδιές τους, είναι λογικό να θυμώσουν .

Είναι παθιασμένοι, μπορούν να σου δώσουν τα πάντα αλλά αν πάει στην Γιουβέντους θα το θεωρήθουν πιθανότατα ως προδοσία. Θα δούμε τι θα συμβεί" , τόνισε ο πολιτογραφημένος Ιταλός ποδοσφαιριστής, ο οποίος αναφέρθηκε και στον προσεχή αγώνα της "σκουάνατρα ατζούρα" με την Εθνική Ελλάδας για τα προκριματικά του Euro 2020.

"Θα είναι περίπλοκο παιχνίδι κόντρα στην Ελλάδα. Είναι κυρίως ομάδα που αποτελείται από ντριμπλέρ και θα χρειαστεί να τρέξουμε. Θα πάμε όμως για τη νίκη στην Ελλάδα επειδή μία επιτυχία μακριά από την έδρα μας θα ήταν σημαντική".

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ