ΤΣΕΛΣΙ

Υποψήφιος για αντί-Μουρίνιο και ο Πογιέτ!

Υποψήφιος για αντί-Μουρίνιο και ο Πογιέτ!

Η καρέκλα του Ζοζέ Μουρίνιο στην Τσέλσι τρίζει επικίνδυνα και φουντώνουν οι φήμες περί αντικατάστασής του. Η "Mirror" παρουσιάζει μάλιστα έξι υποψήφιους για να τον διαδεχτούν, μεταξύ των οποίων και ο Γκους Πογιέτ!

Πέρυσι ο Ζοζέ Μουρίνιο ήταν "καβάλα στο άλογο" κατακτώντας με την Τσέλσι το πρωτάθλημα, όμως φέτος τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο... χειρότερο για τον Πορτογάλο. Οι Λονδρέζοι έχουν γνωρίσει ήδη 5 ήττες στις πρώτες 10 αγωνιστικές (!) και έχουν βρεθεί στην 15η θέση της βαθμολογίας, με τον τίτλο να έχει μάλλον πετάξει από νωρίς και σιγά σιγά να χάνει την επαφή της και με την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας που οδηγεί στο επόμενο Champions League.

Την ίδια ώρα ο αγγλικός Τύπος ασκεί έντονη κριτική στον "special one" και πολλοί εκτιμούν πως ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς θα πάρει την απόφαση να λύσει τη συνεργασία μαζί του μεσούσης της σεζόν, όπως ακριβώς έκανε και το 2007, στην πρώτη θητεία του Μουρίνιο στο "Stamford Bridge".

Ποιος θα πάρει τη μπαγκέτα του μαέστρου σε περίπτωση που αποχωρήσει από το Δυτικό Λονδίνο; Η αγγλική "Mirror" παρουσίασε μέσα από την ιστοσελίδα της έξι υποψήφιους για να τον διαδεχτούν στην τεχνική ηγεσία της Τσέλσι, με τη λίστα να συμπεριλαμβάνει και τον Γκους Πογιέτ, που προβάλλει αυτή τη στιγμή ως ο βασικός υποψήφιος για να αναλάβει την ΑΕΚ.

Πρώτο φαβορί για αντί-Μουρίνιο είναι σύμφωνα με το αγγλικό μέσο ο Πεπ Γουαρδιόλα και ακολουθούν (βάσει πιθανοτήτων) οι Κάρλο Αντσελότι, Ντιέγκο Σιμεόνε, Τζον Τέρι και Αντόνιο Κόντε, ενώ έκτος κατά σειρά υποψήφιος είναι ο Γκους Πογιέτ, ο οποίος έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Τσέλσι.

Υποψήφιος για αντί-Μουρίνιο και ο Πογιέτ!

"Ο Πογιέτ έχει πάρει γεύση από διαχείριση ομάδας της Premier League αναλαμβάνοντας τη Σάντερλαντ τον Οκτώβριο του 2013 αλλά απολύθηκε στις αρχές του 2015 με το σύλλογο να δίνει μάχη για την παραμονή.

Τη σεζόν που ανέλαβε κράτησε την ομάδα στην κατηγορία όμως τα πράγματα άρχισαν να πηγαίνουν άσχημα το διοικητικό συμβούλιο των "μαύρων γάτων" τον αντικατέστησε με τον Ντικ Άνβοκαατ

Είναι άδικο να κρίνει κανείς τις προπονητικές του ικανότητες μόνο από την παρουσία του στη Σάντερλαντ, σε έναν σύλλογο που τερματίζει πάντα από τη 10η θέση και κάτω, από το 2007 και μετά που επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία.

Με τους οικονομικούς πόρους που θα έχει διαθέσιμους στην Τσέλσι, ο Πογιέτ θα μπορούσε να αποδειχτεί ένας άξιος προπονητής και θα ωφελείτο από την υποστήριξη του κόσμου εξαιτίας των χρόνων που πέρασε στο σύλλογο ως ποδοσφαιριστής.

Το πιθανότερο είναι πάντως να μην πάρει την ευκαιρία για τον πάγκο της Τσέλσι λόγω της απειρίας του σε υψηλό επίπεδο", αναφέρει το σχετικό κομμάτι της "Mirror" για τον - υποψήφιο για να βρεθεί στον πάγκο της ΑΕΚ- Πογιέτ.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ