ΤΣΕΛΣΙ

Υπονοούμενα του Μουρίνιο για τον Βενγκέρ

Υπονοούμενα του Μουρίνιο για τον Βενγκέρ
Μουρίνιο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο σχολίασε την ποινή που του επιβλήθηκε από την Premier League και τη συνέκρινε με τη μεταχείριση που έχει ο Αρσέν Βενγκέρ.

Η Premier League τιμώρησε τον Ζοσέ Μουρίνιο με πρόστιμο 50.000 λιρών και τον έθεσε υπό αναστολή, με την απειλή ότι αν ξανακάνει δηλώσεις εκτός των ορίων, θα του επιβάλλει απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για ένα παιχνίδι. Όμως, ο Πορτογάλος δεν πτοείται με τίποτα και σχολίασε την ποινή που του επιβλήθηκε, συγκρίνοντας τη με τη μεταχείριση που έχει ο Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Μουρίνιο δεν ανέφερε ευθέως τον Αλσατό προπονητή της Άρσεναλ, αλλά εμμέσως σχολίασε το σπρώξιμο που είχε δεχτεί στον τελικό του Κομιούνιτι Σιλντ, καθώς και τα σχόλια του Βενγκέρ για τον διαιτητή Μάικ Ντιν, μετά το ντέρμπι του πρωταθλήματος.

"Ξέρω ότι τα αγγλικά μου δεν είναι τέλεια, απλώς επαρκούν για να μπορώ να εργαστώ σε αυτή τη χώρα, αλλά η διαφορά ανάμεσα στο φοβισμένος και στο αφελής και αδύναμος, είναι 50.000 λίρες και αποκλεισμός μιας αγωνιστικής από το γήπεδο. Οπότε, τώρα ξέρουμε. Ένας μπορεί να σπρώξει τον άλλο στην τεχνική περιοχή, κανένα πρόβλημα. Η λέξη φοβισμένος επιφέρει βαριά τιμωρία.

Αλλά να πούμε τον διαιτητή αφελή και φοβισμένο, αναφερόμενοι σε έναν από τους κορυφαίους ρέφερι της Ευρώπης, ναι, μπορούμε. Το μόνο καλό με την απόφαση της αγγλικής ομοσπονδίας είναι ότι τώρα κάθε προπονητής στη χώρα ξέρει όταν πάει στη συνέντευξη τύπου, ότι η λέξη φοβισμένος κοστίζει 50.000 λίρες, αλλά μπορεί να πει ελεύθερα αφελής και αδύναμος" υποστήριξε ο Μουρίνιο, κατά την παρουσίαση του βιβλίου του.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ