ΤΣΕΛΣΙ

Βραβεύτηκε για το γκολ με την Άρσεναλ ο Αζάρ

Βραβεύτηκε για το γκολ με την Άρσεναλ ο Αζάρ

Η κούρσα του Εντέν Αζάρ αναδείχθηκε ως κορυφαίο γκολ για τον Φεβρουάριο στην Premier League. Τι υποστήριξε ο ποδοσφαιριστής της Τσέλσι (PHOTO & VIDEO).

Το βραβείο για το καλύτερο γκολ του Φεβρουαρίου στην Premier League παρέλαβε ο Εντέν Αζάρ. Ο Βέλγος επιθετικός βραβεύθηκε για την εκπληκτική του κούρσα στη νίκη της Τσέλσι επί της Άρσεναλ με 3-1 στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.

Μπορεί το εν λόγω τέρμα να μπήκε στις 2 Φεβρουαρίου και να μεσολαβήσαν αρκετά ματς, αλλά ήταν απ' την αρχή δύσκολο να μπει καλύτερο γκολ με πιο σπάνια ομορφιά. Σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν ένα απ' τα καλύτερά τέρματα στην καριέρα του στο αγγλικό πρωτάθλημα.

"Ήταν ένα απ' τα καλύτερα γκολ που έχω πετύχει στην καριέρα μου στην Premier League. Η αλήθεια είναι ότι δεν σκεφτόμουν ότι θα σκοράρω, αλλά βήμα-βήμα έφτασα κοντά στον στόχο, ενώ στα τελευταία δέκα μέτρα ήμουν μόνος. Όταν η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα ένιωσα ότι έκανα κάτι ξεχωριστό. Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό", τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της Premier League.



TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ