ΤΣΕΛΣΙ

Βέρνερ: "Αν ήταν για τα λεφτά, θα πήγαινα στην Κίνα"

Leipzig's Timo Werner during the German Bundesliga soccer match between RB Leipzig and Borussia Dortmund in Leipzig, Germany, Saturday, June 20, 2020. (AP Photo/Jens Meyer)
Leipzig's Timo Werner during the German Bundesliga soccer match between RB Leipzig and Borussia Dortmund in Leipzig, Germany, Saturday, June 20, 2020. (AP Photo/Jens Meyer) AP PHOTO/JENS MEYER

Ο Τίμο Βέρνερ υποστήριξε σε συνέντευξή του πως επέλεξε την Τσέλσι θεωρώντας την πρότασή της ως την καλύτερη στην καριέρα του ενώ αποκάλυψε πως θα μπορούσε να πάει και στην... Κίνα.

Ήταν από τους πλέον περιζήτητους παίκτες στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι και για χάρη του ενδιαφέρθηκαν έντονα να τον αποκτήσουν οι Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ίντερ, ωστόσο ο Τίμο Βέρνερ επέλεξε την Τσέλσι για τη συνέχεια της καριέρας του μέχρι το 2025.

Στους μπλε θα απολαμβάνει βασιλικές αποδοχές, καθώς βάσει του συμβολαίου που υπέγραψε θα αμείβεται με 195.000 ευρώ την εβδομάδα, με τον 24χρονο Γερμανό διεθνή φορ να ξεκαθαρίζει όμως σε συνέντευξή του στην γερμανική ιστοσελίδα "Sportbuzzer" πως το οικονομικό δεν έπαιξε ρόλο.

"Ίντερ, Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ; Ναι, θα μπορούσα να πάω σε αυτές τις ομάδες αλλά η πρόταση της Τσέλσι στο τέλος αποδείχτηκε η καλύτερη για την καριέρα μου.

Για μένα, τα λεφτά δεν ήταν ποτέ καθοριστικός παράγοντας, αν ήταν θα μπορούσα να είχα πάει στην Κίνα. Η Τσέλσι είναι μία τοπ ομάδα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Υπάρχει μία ομάδα μεγάλης ποιότητας, θέλουμε να φτάσουμε στην κορυφή", τόνισε ο Βέρνερ, που αφήνει την Λειψία έχοντας απολογισμό 93 γκολ και 40 ασίστ σε 157 παιχνίδια καθώς και 28 γκολ στη φετινή Bundesliga (δεύτερος σκόρερ πίσω από τον Λεβαντόσκι που σταμάτησε στα 34).

Βέρνερ: "Αν ήταν για τα λεφτά, θα πήγαινα στην Κίνα"

"Δεν νομίζω ότι τη νέα σεζόν θα κατακτήσει την Premier League η Τσέλσι αλλά η διαφορά της με Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι τόσο μεγάλη.

Είδε την κατάσταση και σκέφτηκε "Η Τότεναμ υποφέρει, ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν θα είναι για πάντα στην Σίτι, η Λίβερπουλ με τα ρεκόρ που σπάει είναι θέμα χρόνου να δει τις Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης να πάρουν κάποιους παίκτες της. Σε τρία ή τέσσερα χρόνια, θα με σοκάρει αν η Τσέλσι δεν πάρει την Premier League", είπε μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται πως η Τσέλσι πήρε το τελευταίο της πρωτάθλημα τη σεζόν 2016-17 με τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της, όταν μάζεψε 93 βαθμούς (30 νίκες σε 38 ματς), επτά περισσότερους από την δεύτερη τότε Τότεναμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ