ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσέλσι: Χωρίς πέντε βασικούς κόντρα στην Βίντι

Τσέλσι: Χωρίς πέντε βασικούς κόντρα στην Βίντι
AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Η Τσέλσι βρίσκεται στην Ουγγαρία από την Τετάρτη (12/12) με τον Σάρι να έχει επιλέξει να αφήσει εκτός αποστολής για το ματς με την Βίντι πέντε βασικούς.

Το ροτέσιον του Μαουρίτσιο Σάρι στα ευρωπαϊκά ματς συνεχίζεται. Η Τσέλσι ταξίδεψε στην Ουγγαρία για το ματς με την Βίντι χωρίς πέντε βασικούς παίκτες. Όπως συνηθίζει ο Ιταλός κόουτς αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν αρκετό μέχρι τώρα.

Είναι χαρακτηριστικό πως για διαφορετικούς λόγους έμειναν εκτός παίκτες οι οποίοι έχουν ρόλο στο βασικού ή βρίσκονται μέσα στο ροτέσιον του Σάρι.

Για ένα ακόμα ματς εκτός έμεινε ο Αζάρ, ενώ εκτός βρίσκονται ακόμα πέντε παίκτες που χρησιμοποιούνται συνέχεια είτε ως βασικοί είτε ως αλλαγή. Ο λόγος για τους Αζάρ, Ρίντιγκερ, Κέιχιλ, Αθπιλικουέτα και Κόβατσιτς, ενώ ούτε σε αυτό το ματς δεν θα πάρουν χρόνο συμμετοχής οι Ντρινκγουότερ και Μόουζες.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ για να έχει ελπίδες πρόκρισης χρειάζεται μόνο νίκη της Τσέλσι επί της Βίντι και ταυτόχρονα ο δικέφαλος του Βορρά να επικρατήσει κόντρα στην ΜΠΑΤΕ στην Τούμπα.

Αναλυτικά η αποστολή της Τσέλσι απαρτίζεται από τους: Καμπαγέρο, Μπούλκα, Κάμινγκ, Ζαπακόστα, Αμπαντού, Κρίστενσεν, Λουίζ, Έμερσον, Αλόνσο, Φάμπρεγκας, Ζορζίνιο, Λόφτους-Τσίκ, Μπάρκλει, ΜακΊκραν, Γουΐλιαν, Πέδρο, Χάντσον-Οντόι, Μοράτα και Ζιρού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ