ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Το μυστικό ταξίδι των Λάμπαρντ - Τσεχ για τον Βέρνερ

Τσέλσι: Το μυστικό ταξίδι των Λάμπαρντ - Τσεχ για τον Βέρνερ
DONALL FARMER/PA VIA AP

Ένα προ μηνών ταξίδι στην Γερμανία των Φρανκ Λάμπαρντ και Πετρ Τσεχ έπαιξε σημαντικό ρόλο ώστε η Τσέλσι να βγει η μεγάλη νικήτρια στη μάχη της απόκτησης του Τίμο Βέρνερ απο την Λειψία.

Λίβερπουλ και Ίντερ έφτασαν πολύ κοντά στην απόκτηση του Τίμο Βέρνερ, όμως όλα δείχνουν πως η Τσέλσι θα είναι εκείνη που θα απολαμβάνει τις υπηρεσίες του τα επόμενα χρόνια, με τους μπλε να έρχονται σε συμφωνία με την Λειψία για την απόκτησή του έναντι 60.000.000 ευρώ προσφέροντας στον ίδιο 10.000.000 ευρώ ετησίως.

Σύμφωνα μάλιστα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της " Τelegraph", η ομάδα του δυτικού Λονδίνου έδειξε την επιμονή της για τον Γερμανό διεθνή επιθετικό με ένα ταξίδι, το οποίο έγινε τον περασμένο χειμώνα πριν έρθει το κύμα του φονικού κορονοϊού να σαρώσει ολο τον κόσμο.

Αυτό έγινε από τους Φρανκ Λάμπαρντ και Πετρ Τσεχ, με τον προπονητή και τον αθλητικό διευθυντή της Τσέλσι να πηγαίνουν στην Γερμανία για να μιλήσουν προσωπικά με τον Βέρνερ και την οικογένεια του και να τον πείσουν πως η καλύτερη επιλογή για τη συνέχεια της καριέρας του θα ήταν οι μπλε του Λονδίνου.

Τσέλσι: Το μυστικό ταξίδι των Λάμπαρντ - Τσεχ για τον Βέρνερ
AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Πέρα από το ταξίδι πάντως, που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην θετική έκβαση της υπόθεσης Βέρνερ για την Τσέλσι, οι Λονδρέζοι ωφελήθηκαν και από τις συγκυρίες, με την διοίκηση της Λίβερπουλ να αποφασίζει να μην ανοιχτεί οικονομικά εν μέσω κορονοϊού και τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να δείχνει διάθεση για επένδυση μετά από τον αποκλεισμό της ομάδας του από τις δύο προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους και την συγκέντρωση χρημάτων στα ταμεία από την πώληση του Αζάρ στην Ρεάλ το 2019.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ