ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Θέλει Όμπλακ για τα γκολπόστ

Atletico Madrid's goalkeeper Jan Oblak makes a save against Liverpool's Roberto Firmino during a second leg, round of 16, Champions League soccer match between Liverpool and Atletico Madrid at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, March 11, 2020. (AP Photo/Jon Super)
Atletico Madrid's goalkeeper Jan Oblak makes a save against Liverpool's Roberto Firmino during a second leg, round of 16, Champions League soccer match between Liverpool and Atletico Madrid at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, March 11, 2020. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Η Τσέλσι δεδομένα κινείται για την απόκτηση νέου τερματοφύλακα, με τον Γιαν Όμπλακ της Ατλέτικο Μαδρίτης να έχει περίοπτη θέση στην λίστα του Φρανκ Λάμπαρντ.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ θέλει να πάρει τερματοφύλακα στην Τσέλσι, καθώς δεν είναι ικανοποιημένος με τον Κέπα Αριζαμπαλάγκα, με τον Γιαν Όμπλακ της Ατλέτικο Μαδρίτης να αποτελεί μεταγραφικό στόχο των "Μπλε", σύμφωνα με το Goal.

Ο Σλοβένος κίπερ έχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του με τους "Ροχιμπλανκος", ύψους 120 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ το συμβόλαιό του με τους Μαδριλένους έχει χρονική ισχύ μέχρι το 2023. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν θέλει ούτε να ακούει τέτοια δημοσιεύματα, αφού δεν θα ήθελε με τίποτα να χάσει τον Όμπλακ.

Βέβαια οι σχέσεις των δύο ομάδων είναι πολύ καλές, καθώς στο πρόσφατο παρελθόν Τσέλσι και Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν δώσει τα χέρια για τους Ντιέγκο Κόστα, Τιμπό Κουρτουά και Αλβάρο Μοράτα. Ίσως αυτή η σχέση να επηρεάσει και την συγκεκριμένη υπόθεση.

Photo Credits: AP Photo/Jon Super

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ