ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Τέλος η σεζόν για τον Χάντσον-Οντόι

Chelsea's Callum Hudson-Odoi gets injured during the English Premier League soccer match between Chelsea and Burnley at Stamford Bridge stadium in London, Monday, April 22, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Chelsea's Callum Hudson-Odoi gets injured during the English Premier League soccer match between Chelsea and Burnley at Stamford Bridge stadium in London, Monday, April 22, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο εξτρέμ της Τσέλσι, Κάλουμ Χάντσον-Οντόι υπέστη ρήξη αχιλλείου στο παιχνίδι με την Μπέρνλι και αναμένεται να επιστρέψει την επόμενη σεζόν.

Η Τσέλσι όχι μονάχα υπέπεσε σε γκάφα ολκής με την ισοπαλία απέναντι στην Μπέρνλι, αλλά έχασε και τον Κάλουμ Χάντσον-Οντόι. Ο 18χρονος διεθνής θεωρείται ένα απ' τα μεγαλύτερα ταλέντα του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Το όνομά του έχει ακουστεί για αρκετές ομάδες, όπως η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Γιουβέντους, ενώ το πιο "ζεστό" ενδιαφέρον έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής η Μπάγερν.

Ο Χάντσον-Οντόι αποχώρησε τραυματίας στο 41ο λεπτό του αγώνα, με τον ίδιο να ανακοινώνει στο Twitter ότι πρόκειται για ρήξη αχιλλείου τένοντα. Σίγουρα θα χάσει τα υπόλοιπα παιχνίδια της Τσέλσι στην Premier League, όπως επίσης θα λείπει από τις προσπάθειες των "μπλε" στα ημιτελικά του Europa League.

Αγγλικά Μέσα αναφέρουν επιπλέον ότι είναι εξαιρετικά αμφίβολη και η συμμετοχή του στα ημιτελικά του Nations League με τη φανέλα της Αγγλίας στις 6 Ιουνίου. Ο Κάλουμ δήλωσε σε προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι θα δουλέψει σκληρά για να επιστρέψει την επόμενη σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βοηθός προπονητή της Μπέρνλι αποκάλεσε "μαλ.. Ιταλό" τον Σάρι
Τσέλσι: Γυναίκα οπαδός των μπλε έβαλε τη μούρη του Ιγκουαΐν στο στήθος της
TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ