ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Στόχος ο Ντοναρούμα με δόλωμα τον Κέπα

Τσέλσι: Στόχος ο Ντοναρούμα με δόλωμα τον Κέπα
AP PHOTO/RICCARDO DE LUCA

Η Τσέλσι κυνηγάει τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα και είναι έτοιμη να προσφέρει χρήματα αλλα και τον Κέπα στην Μίλαν για να αγοράσει τον Ιταλο κίπερ.

Η Τσέλσι είναι μέχρι στιγμής η πρωταθλήτρια των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών στην Αγγλία με την απόκτηση των Βέρνερ, Ζιγές , Τσίλγουελ και Σίλβα, όμως δεν δείχνει διάθεση να αφήσει το πόδι από το γκάζι.

Αυτό τουλάχιστον μαρτυρούν οι τελευταίες πληροφορίες που φτάνουν από το Νησί, με την ιστοσελίδα "Football Insider" να αποκαλύπτει πως η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει την Μίλαν να της παραχωρήσει τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα.

Ο 21χρονος Ιταλός πορτιέρε δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2021 αλλά δεν έχει ακόμα ανανεώσει με τους ροσονέρι, με τους Λονδρέζους να εμφανίζοντα διατεθειμένοι να προσφέρουν όχι μόνο χρήματα στους Ιταλούς αλλά και τον Κέπα ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Τσέλσι: Στόχος ο Ντοναρούμα με δόλωμα τον Κέπα
AP PHOTO/RUI VIEIRA

Μένει να δούμε ποια θα είναι η στάση της Μίλαν, την ώρα μάλιστα που ο Μίνο Ραϊόλα που εκπροσωπεί τον Ντοναρούμα έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν πως είναι άριστος και ταυτόχρονα πολύ σκληρός διαπραγματευτής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ