ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Στον "αέρα" ο Ουίλιαν, στη γωνία η Μπαρτσελόνα

Chelsea's Willian celebrates scoring his sides 4th goal of the game during their English Premier League soccer match between Chelsea and Cardiff City at Stamford Bridge stadium in London Saturday, Sept. 15, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
Chelsea's Willian celebrates scoring his sides 4th goal of the game during their English Premier League soccer match between Chelsea and Cardiff City at Stamford Bridge stadium in London Saturday, Sept. 15, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Ο Φρανκ Λάμπαρντ καλείται να αποφασίσει, αν ο Ουίλιαν βρίσκεται στα πλάνα του, αλλιώς η Τσέλσι αναμένεται να τον πουλήσει. Η Μπαρτσελόνα φέρεται να ενδιαφέρεται για τον 30χρονο εξτρέμ.

Την Τσέλσι της επόμενης σεζόν "χτίζει" ο Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος καλείται να αποφασίσει αν ο Ουίλιαν βρίσκεται στα πλάνα του. Ο Βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο ως το επόμενο καλοκαίρι, όμως αν ο Άγγλος προπονητής δεν τον θέλει, τότε οι μπλε θα τον πουλήσουν, ώστε να μην τον χάσουν τσάμπα σε ένα χρόνο.

Σύμφωνα με την "Express", η Μπαρτσελόνα δεν μένει ασυγκίνητη. Οι Καταλανοί είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν 33 εκατ. ευρώ για να αποσπάσουν την υπογραφή του 30χρονου εξτρέμ, εφόσον ο Λάμπαρντ αποφασίσει ότι ο παίκτης δεν του "κάνει". Οι μπλαουγκράνα περιμένουν στη γωνία για να κάνουν την κίνησή τους.

AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ