ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ψάχνει το "μπαμ" με τον Τίμο Βέρνερ

Leipzig's Timo Werner celebrates his side's opening goal during a German Bundesliga soccer match between RB Leipzig and TSG 1899 Hoffenheim in Leipzig, Germany, Saturday, Dec.7, 2019. (Jan Woitas/dpa via AP)
Leipzig's Timo Werner celebrates his side's opening goal during a German Bundesliga soccer match between RB Leipzig and TSG 1899 Hoffenheim in Leipzig, Germany, Saturday, Dec.7, 2019. (Jan Woitas/dpa via AP) AP

Η Τσέλσι είναι ελεύθερη να κάνει μεταγραφές και ο Φρανκ Λάμπαρντ ψάχνεται για μία ηχηρή ενίσχυση στην επίθεση. Πρώτος στόχος των Λονδρέζων ο Τίμο Βέρνερ της Λειψίας.

Ο Τάμι Άμπραχαμ είναι απελπιστικά μόνος στην επίθεση της Τσέλσι και ο Φρανκ Λάμπαρντ, τώρα, που η ομάδα του μπορεί να κάνει μεταγραφές θέλει να φέρει δυνατό ανταγωνιστή για τον Άγγλο φορ. Ο Φράνκι, μάλιστα, επιθυμεί άμεσα την απόκτηση ενός επιθετικού και στην κορυφή της λίστας του φιγουράρει τ' όνομα του Τίμο Βέρνερ.

Ο Γερμανός της Λειψίας έχει γίνει ουκ ολίγες φορές πρωτοσέλιδο, διότι εδώ και αρκετά χρόνια παρουσιάζεται ως μεταγραφικός στόχος των μεγαλύτερων ομάδων της Ευρώπης. Η Telegraph σε σχετικό δημοσίευμα αναφέρει πως οι Λονδρέζοι χτύπησαν την πόρτα του κλαμπ του Βέρνερ για να ρωτήσουν εάν υπάρχει υπογεγραμμένη ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή με συγκεκριμένο ποσό.

Το προαναφερθέν Μέσο τονίζει ότι η Τσέλσι θα επιμείνει στην περίπτωση του Βέρνερ, ενώ παράλληλα έχει φτιάξει μία κατηγορία με εναλλακτικές λύσεις. Μερικές εξ αυτών φέρονται να είναι οι: Ζαχά, Σάντσο, Τσουκβουέζε, Μούσα Ντεμπελέ, Λεόν Μπαϊγί. Όσον αφορά στα φετινά κατορθώματα του 23χρονου φέτος, αυτά είναι εντυπωσιακά με 23 γκολ και 10 ασίστ σε 25 ματς.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ