ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Προσφέρει 30 εκατομμύρια ευρώ στη Χετάφε για Κουκουρέγια

Getafe's Marc Cucurella during the Spanish La Liga soccer match between Espanyol and Getafe at the RCDE Stadium in Barcelona, Spain, Sunday Nov. 24, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Getafe's Marc Cucurella during the Spanish La Liga soccer match between Espanyol and Getafe at the RCDE Stadium in Barcelona, Spain, Sunday Nov. 24, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Η Τσέλσι φέρεται να παρουσιάζει ενδιαφέρον για τον 22χρονο αριστερό μέσο, Μαρκ Κουκουρέγια, και είναι διατεθειμένη να ξοδέψει το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Έντονη κινητικότητα παρουσιάζει η Τσέλσι στο φετινό μεταγραφικό παζάρι. Μετά την απόκτηση του Τίμο Βέρνερ, στόχος της είναι και ο Κάι Χάβερτς. Ωστόσο, η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ δεν περιορίζεται μόνον εκεί, αφού παρακολουθεί περιπτώσεις και γι΄άλλες θέσεις.

Ένα όνομα που βρίσκεται στο στόχαστρο των μπλε είναι ο Μαρκ Κουκουρέγια, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα AS. Ο 22χρονος Ισπανός αγωνίζεται ως αριστερός μέσος και η Τσέλσι φαίνεται διατεθειμένη να πληρώσει 30.000.000 ευρώ στην Χετάφε για να τον αποκτήσει.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο τεχνικός της Τσέλσι ήθελε στην αριστερή πλευρά των Μπεν Τσίλγουελ της Λέστερ, όμως εφόσον η τιμή του διαμορφώνεται στα 90.000.000 ευρώ, αναζητεί μία πιο φθηνή λύση.

Η Χετάφε πρόκειται να βγάλει κέρδος από την ενδεχόμενη πώλησή του, αφού κατέβαλλε το ποσό των 10.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από την Μπαρτσελόνα. Τη φετινή σεζόν, ο Κουκουρέγια αγωνίστηκε σε 45 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις πετυχαίνοντας μάλιστα και ένα γκολ.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ