ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσέλσι: Πάει για κόλπο γκρόσο με Ιγκουαΐν με "ψήσιμο" από Σάρι!

AC Milan coach AC Milan's Gonzalo Higuain tries to control the ball during a Serie A soccer match between AC Milan and Fiorentina, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Dec. 22, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan coach AC Milan's Gonzalo Higuain tries to control the ball during a Serie A soccer match between AC Milan and Fiorentina, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Dec. 22, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν περνάει δύσκολες στιγμές στην Μίλαν και ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία και κάνει μέχρι και τηλεφωνήματα για να τον φέρει πιο κοντά στην αγκαλιά της Τσέλσι!

Την ώρα που οι Ιταλοί μετρούν... τις ημέρες που παραμένει άσφαιρος ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν (τελευταίο του γκολ στις 28 Οκτωβρίου στο Σαν Σίρο κόντρα στην Σαμπντόρια), υπάρχει μία ομάδα που όχι μόνο δεν πτοείται από το γεγονός πως ο "Πιπίτα" δεν είναι πλέον συνδεδεμένος με τα αντίπαλα δίχτυα αλλά κάνει τα πάντα για να τον πείσει να συμφωνήσει μαζί της.

Αυτή είναι η Τσέλσι του Μαουρίτσιο Σάρι, με την ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset" να υποστηρίζει πως ο Αργεντινός φορ είναι ο Νο 1 στόχος των Λονδρέζων και πως μπροστάρης στην προσπάθειά της να κάνει δικό της τον "Πιπίτα" είναι ο προπονητής της.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι τρέφει απεριόριστη εκτίμηση στον Ιγκουαΐν από την εποχή που συνυπήρχαν στην Νάπολι και το ίδιο ισχύει και για τον παίκτη που μεγαλούργησε υπό τις οδηγίες του συγκεκριμένου τεχνικού στους "παρτενοπέι", με το εν λόγω μέσο να αναφέρει πως οι δύο άνδρες έχουν μιλήσει πρόσφατα για το μέλλον του παίκτη.

AC Milan's Gonzalo Higuain reacts after missing a scoring chance during a Group F Europa League soccer match between Olympiakos and AC Milan at Georgios Karaiskakis stadium in the port of Piraeus, near Athens, Thursday, Dec. 13, 2018. (AP Photo/Petros Giannakouris)
AC Milan's Gonzalo Higuain reacts after missing a scoring chance during a Group F Europa League soccer match between Olympiakos and AC Milan at Georgios Karaiskakis stadium in the port of Piraeus, near Athens, Thursday, Dec. 13, 2018. (AP Photo/Petros Giannakouris) AP PHOTO/PETROS GIANNAKOURIS

Αυτό έγινε μετά την αποβολη του στο ντέρμπι της Μίλαν με την Γιουβέντους όπου ο Σάρι του τηλεφώνησε για να τον παρηγορήσει, σε μία άσχημη ψυχολογική φάση για αυτόν ( είχε χάσει και πέναλτι στο ματς κόντρα στην πρώην ομάδα του), γεγονός που φαίνεται πως έχει παίξει ρόλο στο να μπει στο μυαλό του "Πιπίτα" η ιδέα της Τσέλσι.

Δεν πρόκειται άλλωστε για ουτοπικό σενάριο, από τη στιγμή που και ο ίδιος εμφανιζόταν πρόθυμος να πάει στην Τσέλσι το περασμένο καλοκαίρι, πριν προκύψει όμως η συμφωνία της Μίλαν με την Γιουβέντους για την μετακίνησή του στο Μιλάνο και την επιστροφή του Μπονούτσι στο Τορίνο...

ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΜΙΛΑΝ ΓΙΑ ΛΟΣΑΝΟ

Την ίδια ώρα μάλιστα, η Μίλαν δεν μένει αδιάφορη μπροστά σε περιπτώσεις ικανών επιθετικων που θα μπορούσαν να την βοηθήσουν, με τα τελευταία σενάρια να φέρνουν τους Λεονάρντο και Μαλντίνι να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του Ίρβινγκ Λοσάνο και να έχουν έρθει σε επαφή με τον μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα.

Ο Μεξικανός διεθνής επιθετικός φαντάζει πάντως δύσκολη περίπτωση, αφενός γιατί έχει συμβόλαιο με την Αϊντχόφεν μέχρι το 2023 και αφετέρου επειδή η PSV τον κοστολογεί γύρω στα 40.000.000 ευρώ και δεν μοιάζει διατεθειμένη να κάνει μεγάλο... σκόντο σε οποιαδήποτε ομάδα για να γίνει το deal.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno, AP Photo/Petros Giannakouris

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ