ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Οι όροι του Ζιντάν για να αναλάβει τους μπλε

Real Madrid coach Zinedine Zidane reacts from the bench during a La Liga soccer match between Real Madrid and Stade de Reims at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, Aug. 16, 2016. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Real Madrid coach Zinedine Zidane reacts from the bench during a La Liga soccer match between Real Madrid and Stade de Reims at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, Aug. 16, 2016. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP PHOTO/DANIEL OCHOA DE OLZA

Σύμφωνα με δημοσίευμα ο Ζινεντίν Ζιντάν θέλει την παραμονή του Εντεν Αζάρ και μεταγραφικό μπάτζετ ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ για να πει το "ναι" στην Τσέλσι.

Το μέλλον του Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο της Τσέλσι είναι αβέβαιο και ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για να τον διαδεχτεί. Ο Γάλλος κόουτς δεν έχει τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο σύμφωνα με την "Dailymail" θα τον ενδιέφερε το συγκεκριμένο ενδεχόμενο υπό συγκεκριμένους όρους.

Για την ακρίβεια ο "Ζιζού" φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει στο μυαλό του τι θα ήθελε από τη διοίκηση της Τσέλσι για να αναλάβει την ομάδα.

Πρώτος και βασικότερος όρος είναι η παραμονή του Εντέν Αζάρ στην ομάδα. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός εμφανίζεται να είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την Τσέλσι και επιθυμία του είναι να μετακομίσει στη Μαδρίτη για χάρη της Ρεάλ. Ο Ζιντάν δεν θα ήθελε να δει τον πιο ποιοτικό παίκτη της Τσέλσι να αποχωρεί σε περίπτωση που εκείνος αναλάβει και αυτό θα το κάνει γνωστό στη διοίκηση της ομάδας σε περίπτωση που προχωρήσει το συγκεκριμένο σενάριο.

Από εκεί και πέρα ένα άλλο ενδιαφέρον κομμάτι είναι το μπάτζετ για μεταγραφές. Ο Ζιντάν φέρεται να επιθυμεί ένα ποσό κοντά στα 200 εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυση της ομάδας και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε εάν ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς θα ήταν διατεθειμένος να του το προσφέρει.

Όλα τα παραπάνω φυσικά δεν θα έχουν καμία απολύτως σημασίας εάν ο Σάρι παραμείνει στον πάγκο των μπλε. Πάντως, όπως όλα δείχνουν ο Ζιντάν είναι ο νούμερο 1 υποψήφιος να τον διαδεχτεί σε περίπτωση που αποχωρήσει.

Photo credits: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ