ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο Σάρι τα έχωσε χοντρά στους παίκτες του στη συνέντευξη Τύπου!

Chelsea's team manager Maurizio Sarri gives instructions to Chelsea's Eden Hazard, right, during the English Premier League soccer match between Chelsea and Leicester City at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, Dec. 22, 2018.(AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea's team manager Maurizio Sarri gives instructions to Chelsea's Eden Hazard, right, during the English Premier League soccer match between Chelsea and Leicester City at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, Dec. 22, 2018.(AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Μαουρίτσιο Σάρι ήταν πολύ απογοητευμένος από τη εικόνα των παικτών του στην ήττα από την Άρσεναλ στο "Emirates" και επέλεξε να τους δείξει το σκληρό του πρόσωπο με δηλώσεις του (VIDEO).

Η Τσέλσι έφυγε ηττημένη από το χορτάρι του "Emirates" (2-0 η Άρσεναλ) έχοντας το πρώτο και μοναδικό σουτ στην αντίπαλη εστία στο 82ο λεπτό του αγώνά και το φινάλε βρήκε τον Μαουρίτσιο Σάρι σε κατάσταση... έκτακτης ανάγκης.

Ο Ιταλός τεχνικός ήταν εξοργισμένος από την εικόνα των "μπλε" και στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε δεν θέλησε να μιλήσει διπλωματικά αλλά αντίθετα επέλεξε να "κράξει" τους ποδοσφαιριστές του.

"Είμαι πραγματικά θυμωμένος από τον τρόπο που προσεγγίσαμε το ματς. Είναι μία προσέγγιση που εγώ δεν μπορώ να δεχτώ. Θέλω να μιλήσω στη μητρική μου γλώσσα, την ιταλική, γιατί θέλω να στείλω μήνυμα στους παίκτες μου και θέλω το μήνυμά μου να είναι ξεκάθαρο.

Οφείλω να πω ότι είμαι απίστευτα θυμωμένος. Αυτή η ήττα ήρθε λόγω της νοοτροπίας μας, αυτό ήταν που έφταιγε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Είναι πολύ δύσκολο να αποκτήσουν κίνητρο αυτοί οι παίκτες.

Αυτή δεν είναι ομάδα που φημίζεται για τις ικανότητές στις μάχες αλλά χρειάζεται να γίνουμε μία ομάδα που θα προσαρμόζεται, που θα υποφέρει πιθανόν για 10 με 15 λεπτά και μετά θα παίζει το ποδόσφαιρό της.

Εμείς όμως δεν παίξαμε το ποδόσφαιρό μας κόντρα στην Άρσεναλ", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σάρι, που βλέπει την ομάδα του να έχει μόλις δύο νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και να έχει τώρα σε απόσταση τριών πόντων πίσω της, τόσο την Άρσεναλ όσο και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ