ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο Σάρι παραδέχτηκε πως έχει ανάγκη 2 παίκτες!

Τσέλσι: Ο Σάρι παραδέχτηκε πως έχει ανάγκη 2 παίκτες!
AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Την ώρα που φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Τσέλσι να πολιορκεί τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ο Μαουρίτσιο Σάρι υποστήριξε πως το ιδανικό θα είναι να πάρει δύο παίκτες.

Μέσα στην εβδομάδα ο Μαουρίτσιο Σάρι συμπλήρωσε τα 60 του χρόνια ωστόσο το δώρο που περιμένει εδώ και καιρό από τη διοίκηση της Τσέλσι δεν το έχει πάρει ακόμα: τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής μάλιστα ο τεχνικός των "μπλε" δεν θέλησε να κατονομάσει τον Αργεντινό επιθετικό της Μίλαν αλλά του... έκλεισε το μάτι, κάνοντας λόγο για την ανάγκη μεταγραφών που έχει η ομάδα του δυτικού Λονδίνου τον Ιανουάριο.

"Όπως ξέρετε, δεν έχω τον έλεγχο των μεταγραφών. Κατά τη γνώμη μου χρειαζόμαστε δύο παίκτες, όμως είναι θέμα του συλλόγου. Ξέρει τί σκέφτομαι ο σύλλογος. Η γνώμη μου είναι σημαντικό για το σύλλογο αλλά δεν μπορώ να σας την πω", δήλωσε σχετικά ο Σάρι.

Όσον αφορά στο μπλοκάρισμα της πώλησης του Άλβαρο Μοράτα από τη στιγμή που δεν έχει αποκτηθεί επιθετικός, ο πρώην τεχνικός της Νάπολι επεσήμανε: " Είναι φυσιολογικό να χρειαστούμε αντικαταστάτη του σε περίπτωση που φύγει.

Όμως είναι εδώ προς το παρόν και το μόνο που θα πρέπει να σκέφτεται είναι να παίζει. Υπάρχουν 300 παίκτες που το όνομά τους μπλέκεται σε μεταγραφές και οφείλουν να σκέφτονται μόνο το επόμενο παιχνίδι διαφορετικά δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστούν".

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ