ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο Σάρι έχει κάνει 19 φορές φέτος την αλλαγή Μπάρκλεϊ - Κόβατσιτς!

Chelsea's Mateo Kovacic, left, leaves the pitch as he is substituted by Chelsea's Ross Barkley, right, during the English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester City at Stamford Bridge in London, Saturday Dec. 8, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Chelsea's Mateo Kovacic, left, leaves the pitch as he is substituted by Chelsea's Ross Barkley, right, during the English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester City at Stamford Bridge in London, Saturday Dec. 8, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Ο Μαουρίτσιο Σάρι, όποτε ξεκινάει τον Ρος Μπάρκλεϊ βασικό, τον αντικαθιστά με τον Ματέο Κόβατσιτς και όποτε ξεκινά ο Κροάτης, μπαίνει στη θέση του ο Άγγλος. Αυτή η αλλαγή έχει γίνει 19 φορές φέτος.

Ο Ματέο Κόβατσιτς αντικατέστησε τον Ρος Μπάρκλεϊ στη συντριβή της Τσέλσι από τη Μάντσεστερ Σίτι με 6-0 στο "Etihad" για την 26η αγωνιστική της Premier League. Ο Κροάτης μάλιστα δεν έχει ούτε ένα 90λεπτο την φετινή σεζόν και όποτε ξεκινάει στο αρχικό σχήμα των μπλε, πάντα αντικαθίσταται από τον Άγγλο.

Το φοβερό της υπόθεσης είναι πως συμβαίνει και το ανάποδο. Όποτε ξεκινάει ο Μπάρκλεϊ και αποφασίζει ο Σάρι να τον κάνει αλλαγή, μπαίνει στη θέση του ο Κόβατσιτς. Χαρακτηριστικό είναι πως η συγκεκριμένη αλλαγή έχει γίνει φέτος 19 φορές και ο Ιταλός κόουτς έχει... κολλήσει με αυτό το δίδυμο.

Ο Κόβατσιτς έχει 12 παρουσίες στο βασικό σχήμα, όπου αντικαταστάθηκε από τον συμπαίκτη και το ανάποδο έχει συμβεί επτά φορές. Κόντρα στους "Πολίτες", ο Μπάρκλεϊ ήταν στην ενδεκάδα και αντικαταστάθηκε στο 52ο λεπτό.

Τσέλσι: Ο Σάρι έχει κάνει 19 φορές φέτος την αλλαγή Μπάρκλεϊ - Κόβατσιτς!
TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ