ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο Σάρι απάντησε στις φήμες για το μέλλον του

Chelsea manager Maurizio Sarri during a press conference at the Sinobo stadium in Prague, Czech Republic, Wednesday, April 10, 2019. Chelsea will play Slavia Praha in a Europa League quarterfinal soccer match on Thursday. (AP Photo/Petr David Josek)
Chelsea manager Maurizio Sarri during a press conference at the Sinobo stadium in Prague, Czech Republic, Wednesday, April 10, 2019. Chelsea will play Slavia Praha in a Europa League quarterfinal soccer match on Thursday. (AP Photo/Petr David Josek) AP

Ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Σάρι, δήλωσε ευτυχισμένος στο Λονδίνο και τόνισε ότι έχει ακόμη συμβόλαιο με τους "μπλε".

Δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι ο Μαουρίτσιο Σάρι θα φύγει από τη Τσέλσι το καλοκαίρι, κάνουν συνεχώς την εμφάνισή τους. Η "La Gazzetta dello Sport" ανέφερε ότι ο Ιταλός τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν μετά τον τελικό του Europa League την Τετάρτη (29/5).

Επιπλέον, το "Goal.com" υποστήριξε ότι ήδη η Γιουβέντους έχει έρθει σε επικοινωνία με τον Σάρι, ώστε να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο 60χρονος προπονητής, βέβαια, μπορεί να τόνισε ότι το μέλλον του δεν έχει ακόμη καθοριστεί, όμως δήλωσε χαρούμενος στο Λονδίνο: "Είμαι χαρούμενος που είμαι στην Premier League και η Τσέλσι είναι ένα από τα πιο σημαντικά κλαμπ του πρωταθλήματος. Πρέπει να συζητήσουμε την κατάσταση μετά τον τελικό, θέλω να δω αν είναι χαρούμενοι με μένα ή όχι".

Όταν τα Μέσα τον ρώτησαν για το μέλλον του, ο Σάρι ανέφερε ότι έχει στο μυαλό του μόνο το παιχνίδι της Τετάρτης απέναντι στην Άρσεναλ για τον τίτλο του Europa League: "Το μέλλον μου είναι η Τετάρτη, νομίζω. Μπορώ να σκέφτομαι μόνο τον τελικό. Έχω ακόμη δύο χρόνια στο συμβόλαιό μου, έτσι δεν έχω επαφές με άλλες ομάδες".

Ο Σάρι έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι έως το 2021, όμως δέχεται δριμύτατη κριτική από τον κόσμο για τις εμφανίσεις της ομάδας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τσέλσι: Ο Αμπράμοβιτς έχει δώσει πάνω από 100 εκατ. ευρώ σε αποζημιώσεις προπονητών
Άρσεναλ: "Ο Τσεχ επιστρέφει στην Τσέλσι"
TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ